Spašavaju li kartice Božić?

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Božićno vrijeme donosi mnogo veselja, radosti i uzbuđenja, ali i veliki trošak. Kako bismo sebi i najmilijima priuštili ono najbolje – božićne ukrase, bogati blagdanski stol i pokoji dar pod borom, potrebno je malo dublje posegnuti u džep. I iako se Božić slavi svake godine, čini se da nas svake godine iznenadi trošak koji on donosi. Možda bi sve bilo jednostavnije kada bismo za Božićne izdatke malo po malo štedjeli tijekom godine, ali umjesto toga, svake se godine nanovo zadužujemo.

Zato nije ni čudo što su nam kreditne kartice u Božićno vrijeme najbolji prijatelji. U nekoliko dana potrošimo dovoljno novca za otplaćivati dug mjesecima, kako to općenito biva kupnjom na rate. Karticom ne samo do možemo posegnuti za obročnim plaćanjem, što nas trenutno rastereti velikog troška, ali ga rastegne na ostatak godine, nego njima možemo kupovati i preko interneta, što je postao vrlo popularan način kupnje.

Internet je novi šoping centar

Kupnja poklona preko interneta više nije novost, ali posljednje godine premašila je sve rekorde. Ljudi sve više obavljaju šoping Božićnih poklona preko interneta, ne samo zato što je tako jednostavnije, nego je i ponuda puno šira, a nerijetko i jeftinija. No, za kupnju preko interneta potrebna je kreditna kartica, stoga se ova avantura bez nje ne bi mogla dogoditi. Problem je samo kada se zanesemo, što je internet kupnjom itekako moguće, i potrošimo više od onoga što si možemo priuštiti.

Ipak, ako svojim bližnjima želite priuštiti nezaboravne poklone, unatoč tome što nemate dovoljno novca, postoji i bolje rješenje od odugovlačenja duga na nekoliko rata, odnosno nekoliko mjeseci. Ferratum banka nudi vam brze kredite koje u potpunosti možete dobiti preko interneta, baš kao i šoping. Ove godine, baš pred božićno vrijeme, i dalje traje odlična akcija BESPLATNIH KREDITA u iznosu od 300 do 3000 kuna za sve nove korisnike, što znači da vraćate točno onoliko novaca koliko posudite. Bankovna naknada za ovaj kredit je 0 kn, a rok otplate do mjesec dana.

Peglanje je lako, ali otplata ne baš

U trenucima kada treba sve pripremiti za blagdane, niti ne pitamo za cijenu onoga što kupujemo. Ne možemo zamisliti Badnjak bez bakalara, Božić bez bora, kolača i poklona, upravo zato posegnemo za karticama. Takva potrošnja može izmaknuti kontroli, ali bi li uopće bila moguća bez kartica i pogodnosti koje nude?

Ako želite biti sigurni da nećete prekoračiti budžet, popunite ga novcem Ferratum banke. Jednostavnom online prijavom možete zatražiti novac i onda biti sigurni da ćete ga imati dovoljno za blagdanske potrebe, ali i da nećete potrošiti previše.

Kupnja karticama ne mora biti loša, ako je kontrolirana. Iako želimo čaroban Božić, ne želimo da nam prevelikim izdacima zagorča ostatak godine. Rok otplate ovih kredita je 30 dana, stoga vrlo lako i brzo možete podmiriti sva svoja dugovanja. Na ovaj način, kartice će spasiti Božić na najbolji mogući način.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?