Pripremite se: Najduži produženi vikend ove godine

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Mi Hrvati smo poznati po velikom broju praznika, a još više po ljubavi da ih spajamo u produžene vikend. Kako ćemo ih iskoristiti, nije važno. Neki od nas se odluče napokon dobro naspavati dok neki produženi vikend koriste kao idealnu priliku za vikend putovanja ili odrađuju sve što je inače na čekanju u njihovom privatnom životu.

U kojoj god kategoriji bili, sigurni smo da ćete priliku za najduži produženi vikend ove godine dočekati objeručke.

Što možemo spojiti

Prvi blagdan koji obilježavamo slobodnim danom jest Tijelovo, 20. lipnja, nakon čega 22. lipnja obilježavamo Dan antifašističke borbe, a već par dana nakon, 25. lipnja svi slavimo Dan domovinske zahvalnosti.

20. lipnja je četvrtak, a 25. lipnja utorak, što znači da uzimanjem 2 slobodna dana, dobivate u komadu čak 6 neradnih dana. A to je, sigurni smo da ćete se složiti, vrijeme dostojno mini godišnjeg odmora.

Vikend putovanja

Još uvijek stignete rezervirati vikend putovanje u neku Europsku destinaciju, ili čak provesti ove dane u Hrvatskoj na drugoj adresi. Možda čak i provesti par dana na moru.

Ako ste ranije bili svjesni ovog spajanja, možda ste bili pametniji od većine pa unaprijed isplanirali i rezervirali smještaj.

Ništa vas ne smije iznenaditi

Neovisno o tome jeste li sve planirali pa se nešto izjalovilo u zadnji tren, ili niste računali sa toliko slobodnih dana pa sad smišljate što biste, ali vam se čini da financijski baš i nije tren pa razmišljate o tome da se na tih par dana zaključate kod kuće, niste sami.

Upalio se alarm: Trebam novac, isplata odmah

Uz izračun rate kredita, brzo do novca možete doći vrlo lako uz naše gotovinske kredite.

Posebno dobra vijest za nove korisnike jest da je za njih prvi kredit oslobođen svih bankovnih naknada. U prijevodu: imaju pravo na BESPLATNI KREDIT.

Do njega možete doći uz online kredite putem kojih svi novi korisnici dobivaju brze pozajmice s 0 kn troškova na iznose od 300 do 3000 kn uz rok otplate do 30 dana.

Zato zgrabite priliku da se malo počastite, opustite ili napokon završite nedovršene privatne projekte, a za iduću godinu bacite oko na kalendar već sada i ništa ne prepuštajte slučaju!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?