Ljetovanje u 4 zida: Stvorite svoje malo egzotično utočište

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Već početkom lipnja među prijateljima, poznanicima i susjedima kreće ono uobičajeno pitanje - „Kamo ćeš na more?”. No, nisu svi te sreće da imaju priliku provesti ljeto na Jadranu ili pak na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Ako pripadate skupini koja će ljeto morati provesti doma, zašto ne biste vlastita četiri zida pretvorili u ultimativnu destinaciju za odmor? Umjesto da sanjarite o nedostižnim mjestima i razmišljate o tome što propuštate neodlaskom na more, transformirajte svoj dom u tropski raj o kojem ste oduvijek sanjali.

Uz malo mašte i volje unesite dašak tropskog šarma i stvorite vlastito egzotično utočište u kojem ćete moći uživati tijekom cijelog ljeta, a ne samo tih par dana godišnjeg odmora. Evo nekoliko savjeta za početak.

Ključ je u detaljima

Tropski ugođaj u domu možete postići raskošnim biljkama, detaljima u jarkim bojama te figurama ili svjetiljkama u obliku egzotičnih životinja.

Tropski print na tekstilima različitih vrsta najlakši je način da unesete dašak ljetnog/tropskog ugođaja u prostor. Tropski uzorci na zavjesama, tepisima, jastučnicama ili posteljini ne zahtijevaju previše novca, a osim toga, možete ih mijenjati s vremena na vrijeme.

Ako ste spremni za nešto radikalnije promjene, prostor možete osvježiti zidnim tapetama s tropskim motivima. Samoljepljivim zidnim tapetama možete dekorirati dnevni boravak, spavaću sobu ili čak kupaonicu.

Egzotičnoj atmosferi pridonose i biljke poput fikusa, palmi, orhideja, aloe vere, filodendrona, kaktusa, paprati i sukulenata, pa svakako dodajte neke od njih u svoj interijer.

Osim toga, ovakvi detalji ne moraju biti rezervirani samo za unutrašnjost. Tropski ugođaj možete prenijeti i na vaš balkon ili u vrt.

Ležerna tropska atmosfera za eksterijer

Ljeto je vrijeme za boravak na otvorenom pa i na balkonu ili u vrtu možete stvoriti egzotični ugođaj. Za početak stvaranja vlastitog tropskog utočišta možete dodati biljke poput bambusa ili palmi. Bambus je moguće upotrijebiti na više načina – kao dio ograde, namještaja ili pak kao zaštitu od jakog ljetnog sunca.

Možete izraditi jednostavnu drvenu nadstrešnicu koju ćete prekriti bambusom i tako stvoriti zasjenjen i prozračan prostor u koji ćete smjestiti sjedeću garnituru. Za dodatnu zaštitu od sunca možete upotrijebiti i prozračne zastore svijetlih boja koji će također uljepšati tropski kutak.

Ovako uređen prostor poželjno je obogatiti dekorativnim predmetima i svijećama, a možete dodati i velike zdjele napunjene tropskim voćem.

Za vruće tropsko raspoloženje ne trebaju vam preskupi aranžmani, egzotične pješčane plaže, niti pogled na more. Umirujuću egzotičnu atmosferu možete dočarati uz malo mašte, a financijsku stranu te priče prepustite Ferratum banci.

Brzo i jednostavno do novca za vlastito tropsko utočište

S nekoliko tisuća kuna možete učiniti čuda kada je u pitanju uređenje doma ili vrta, zato iskoristite ponudu Ferratum banke koja svim novim korisnicima nudi besplatne gotovinske kredite u iznosu od 300 do 3.000 kuna. Ovaj Mikro gotovinski kredit novi korisnici mogu dobiti na rok otplate do 30 dana i uz 0 kuna troškova za naknade.

Postojećim korisnicima dostupni su gotovinski Plus krediti od 2.000 do 10.000 kuna, uz rok otplate od 2 do 12 mjeseci. Iskoristite ovu ponudu i u vlastitom domu stvorite tropsku oazu u kojoj ćete vi i vaši najdraži uživati tijekom cijelog ljeta!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?