Ljeto je daleko, ali planiranje ljetovanja ipak može započeti

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Iako je Nova godina tek stigla, ne znači da ne možete početi razmišljati o najvećoj avanturi godine – ljetovanju! Ne trčimo pred rudo, nego vam dajemo priliku da vam sljedeće ljetovanje bude najbolje do sada! A jedan način da se to dogodi je da ga isplanirate nešto ranije i uštedite kao nikad dosad. Ranim planiranjem imat ćete dovoljno vremena sakupiti novca za sve ono što od ljetovanja želite. A ako nemate mogućnosti ostavljati dovoljno novca sa strane, uvijek se možete obratiti Ferratum banci.

Ferratum banka i dalje vam daje najpovoljnije brze kredite, a ako ste novi korisnik, još uvijek možete iskoristiti pogodnost besplatnih kredita. Zatražite do 3 000 kn i ostvarit ćete 0 kn troškova bankovnih naknada, uz rok otplate do 30 dana. Uz ovakve pozajmice sljedeće ljetovanje može biti baš onakvo kakvo ste oduvijek sanjali.

Uštedite na first minute ponudama

Planiranje ljetovanja na početku godine ima mnogo pogodnosti. Jedna od njih je mogućnost iskorištavanja first minute ponuda, koje su često puno jeftinije nego ponude pred samo ljeto. First minute ponude najčešće traju do ožujka i za to vrijeme možete uštedjeti do 30% cijene aranžmana. Osim toga, neće se dogoditi da su popularna mjesta za odmor već popunjena ili da ne uspijete rezervirati apartmane ili sobe koje želite.

Mnogi iznajmljivači početkom godine nude niže cijene svojih smještajnih jedinica i velike su šanse da ćete moći birati željenu sobu, kat, poziciju, umjesto da morate prihvatiti one preostale. Rezervacijom smještaja u first minute ponudi mnogo objekata nudi i obročno plaćanje, tako da ovim načinom možete podmiriti većinu svog ljetovanja i prije nego na njega krenete.

Uštedite na akcijama Ferratum banke

Budući da su akcije Ferratum banke za podizanje brzih kredita još uvijek aktivne, iskoristite ih za plaćanje svojeg ljetovanja! Ako želite biti sigurni da ćete na ljeto imati dovoljno novca, možda biste trebali razmišljati unaprijed i već ga sada osigurati.

Sve što trebate je prijaviti se online obrascem i novac će biti vaš u nekoliko klikova. Tako već danas možete uplatiti ponudu za vašu omiljenu ljetnu destinaciju.

Sljedeće ljeto ne morate se ograničavati na vikend na hrvatskoj obali ili nekoliko dana u sobici kod bake. Uz zajmove Ferratum banke, možete si priuštiti i ljetovanje u nekim od najljepših ljetnih destinacija u Europi. Iznenadite svoje voljene i poklonite im ljetovanje iz snova na kojem će vam i vaš novčanik biti zahvalan!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?