Kopirajte filmsko Valentinovo i oborite partnera s nogu

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Blagdani i blagdanske kupovine, kao i otplata istih, već su daleko iza nas i baš ste se ponadali da je gotovo s traženjem i kupovanjem poklona. Ali, zaboravili ste mjesec zaljubljenih?

Ovisno o tome koliko ste romantična osoba, Valentinovo u vašem životu igra manju ili veću ulogu. Oni u potpunosti cijepljeni od romantike tvrde da su taj praznik izmislili pohlepni slastičari i cvjećari, što možda nije u potpunosti istinito, ali ima nešto u tome.

Naime, čokolada se konzumirala isključivo u tekućem obliku sve do polovice 19. stoljeća kada je jedna britanska tvrtka proizvela krutu čokoladu. Ubrzo nakon toga je i danas popularna tvrtka Cadbury čokoladu počela pakirati u kutije, što je postalo vrlo popularno među Britancima. Tvrtka je 1868. godine proizvela prvu kutiju u obliku srca, i to netom prije Valentinova. Slučajnost, ili ne?

Kako je nastalo Valentinovo

Valentinovo slavimo 14. veljače svake godine, a simbolizira Dan zaljubljenih, odnosno dan u kojem zaljubljeni parovi na romantične načine iskazuju ljubav i pažnju svojim voljenima.

Najpouzdanija teorija o nastanku Valentinova je da je ono nastalo u spomen svećeniku Valentinu koji je poticao slogu, ljubav i zajedništvo među ljubavnim parovima. Valentinovo je službenim blagdanom proglasio engleski kralj Henrik VIII.

Iako je poanta ovog blagdana širenje ljubavi i romantike, Valentinovo je u današnjem modernom svijetu postalo komercijalizirano. Osim ljubavi i romantike, partneri od nas očekuju i znak pažnje u obliku poklona. Trgovine su u ovom razdoblju uglavnom prepune nemaštovitih poklona poput plišanih igračaka, diploma za najbolju curu/dečka i sličnih stvari pa je pravi izazov pronaći dobar poklon za voljenu osobu.

Pronađite savršeni poklon za Valentinovo

Iako bismo na prvu mogli pomisliti da je teže pronaći idealan poklon onima koji su tek započeli vezu, jer nisu stigli dovoljno dobro upoznati partnera, osobe koje su u dugim vezama ili braku također mogu imati poteškoće s pronalaskom dobrog poklona. Nakon godina provedenih s istim partnerom otkrijete što on voli, ali teško ga možete iznenaditi s nečim kada su već brojni rođendani, praznici i pokloni iza vas.

Izbor poklona ovisi o tome kakvi su interesi i stil vašeg partnera ili partnerice. Prije potrage za poklonom dobro razmislite što osoba kojoj kupujete poklon zaista voli i odaberite kategoriju - to može biti sport, glazba, umjetnost, filmovi, automobili itd. U tom slučaju, vašem partneru možete pokloniti nešto od sportske opreme, karte za utakmicu, neki glazbeni instrument i slično.

Osim cvijeća, parfema ili večere u finom restoranu, vaše partnerice će se obradovati nekom kozmetičkom tretmanu ili wellness vikendu na koji možete otići zajedno.

Ako već imate ideju što ćete pokloniti svom partneru/partnerici i detaljan plan kako bi ovogodišnje Valentinovo trebalo izgledati, ali problem je novac, obratite se Ferratum banci. Za nove korisnike u ponudi je online pozajmica do 3000 kn s 0 kn bankovnih troškova. Vratit ćete točno onoliko koliko posudite, a rok otplate je do 30 dana.

Valentinovo za sve

Naše brze pozajmice online mogu koristiti oni koje zanimaju krediti za blokirane, gotovinski krediti, krediti za mlade, kredit bez ovjere poslodavaca i svi ostali  koji jednostavno trebaju brzi zajam.

Uz nas do novca možete doći bez odlaska u banku! Samo nekoliko klikova putem online obrasca i novac može biti na vašem računu već istog dana.

Uz Ferratum banku ne morate brinuti o financijskom dijelu kada je u pitanju pronalazak idealnog poklona za Valentinovo. Na vama je samo da odaberete idealan poklon, a besplatni on line krediti su tu da vam pomognu u realizaciji najboljeg Valentinova do sad.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?