Koliko je novca potrebno za miran san

0800 7707 ; Prijave 0-24h

San ima jako važnu ulogu u očuvanju našeg mentalnog i fizičkog zdravlja jer tijelu pruža prijeko potrebni odmor, a mozak tijekom sna "puni baterije". Nedostatak sna ili njegova loša kvaliteta negativno djeluju na pažnju i radnu sposobnost. Neispavanost dovodi do toga da teže pamtimo, smanjena nam je sposobnost razmišljanja i obrade informacija, a povećan je i rizik od ozljeda na radnom mjestu.

Koliko sna je potrebno za normalno funkcioniranje

Količina sna koju svatko treba da bi bio najbolja verzija sebe i imao dovoljno energije nositi se sa svim dnevnim izazovima razlikuje se od osobe do osobe. Pitate se koliko sati sna je vama potrebno?

Stručnjaci kažu kako je odraslim osobama u dobi od 26 do 64 godine potrebno 7 do 9 sati sna. Međutim, stres i razni problemi, poput onih financijske prirode, dovode do besanih noći u kojima umjesto spavanja razmišljamo o tome kako riješiti nagomilane probleme.

Utječu li financijski problemi na vas i vaš san? Imamo rješenje uz pomoću kojeg možete ostaviti probleme iza sebe i opet mirno spavati. Riječ je o brzom zajmu koji se isplaćuje odmah isti dan.

Brzi zajam - isplata odmah

Novim korisnicima banke nudimo brzi zajam u iznosu od 3000 kn uz 0 kn troškova za bankovne naknade i rok otplate do 30 dana.

Smatramo kako miran san i mogućnost rješavanja dugova zaslužuju baš svi pa se u našoj ponudi nalaze i krediti za blokirane kojima je potreban brzi zajam i isplata odmah! Kao i naš svaki drugi brzi zajam, brze pozajmice za blokirane mogu se realizirati bez odlaska u banku i čekanja u redovima.

Sve što trebate je ispuniti online obrazac i ako je sva tražena dokumentacija potpuna, novac može već istog dana biti isplaćen na vaš račun. Kod nas ne postoje nikakvi skriveni troškovi pa ćete vratiti točno onoliko novca koliko ste i posudili - ni lipe više!

Ostavite neprospavane noći iza sebe!

Uz naše odlične ponude više ne morate provoditi noći razmišljajući o tome kako ćete riješiti financijske probleme. Obratite nam se s povjerenjem jer mi imamo jednostavno rješenje - "Brzi zajam - isplata odmah".

Osigurajte si miran san i iskoristite izvrsne ponude koje smo vam pripremili! Zatražite brzi zajam u iznosu do 3000 kn uz 0 kn troškova bankovne naknade i rok otplate do 30 dana.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?