Kako usred sezone uloviti povoljan smještaj

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Godišnji odmor, duži i topliji dani, kokteli, kupanje u moru i bazenima te koncerti i zabave na otvorenom samo su neke od stvari zbog kojih je ljeto godišnje doba kojemu se najviše radujemo.

Dok će većina svoj godišnji odmor provesti na plažama diljem Hrvatske, dugo toplo ljeto za one koji žive na kontinentu i ograničenog su budžeta, a nemaju prijatelje ili obitelj s kućom na moru, može predstavljati noćnu moru.

Međutim, povoljan smještaj se u današnje vrijeme nudi na sve strane, samo treba znati gdje tražiti.

Tražilice za jeftini smještaj

Iako će gotovo svi na spomen tražilica za smještaj prvo pomisliti na najpopularniju od njih – Booking.com, postoje i one manje poznate tražilice koje korisnicima nude pronalazak smještaja po najnižim mogućim cijenama.

Jedna od takvih tražilica je HotelsCombined koja u realnom vremenu pretražuje stotine web stranica i tisuće ponuda te pred korisnike stavlja najbolje cijene za odabranu destinaciju. Stranica je dostupna i na hrvatskom jeziku, a u ponudi se nalazi više od 2 milijuna hotela na više od 120.000 lokacija diljem svijeta.

!!! HotelsCombined garantira najpovoljnije cijene, a ako na drugom mjestu nađete nižu cijenu od one koju su oni ponudili, možete ih obavijestiti i oni će vam u roku od 30 dana vratiti razliku.

Last minute ponude

Last minute ponude idealne su za one koji su fleksibilni kada je u pitanju datum godišnjeg odmora, odnosno ljude koji odluku o putovanju mogu donijeti u bilo koje vrijeme ili pak ne znaju do zadnjeg trenutka kad će biti slobodni. Iako je u ovom slučaju izbor smještaja uglavnom dosta sužen, last minute ponude nude popuste od 20 pa čak do 50% što je svakako veliki plus.

Ljetovanje u mobilnim ili kamp kućicama

Kampiranje je kao vrsta tradicionalnog odmora odavno poznato u cijeloj Europi, pa tako i u Hrvatskoj. Iako mnogi boravak u mobilnim ili kamp kućicama smatraju robinzonskim doživljajem, ovakav tip odmora je zapravo potpuno suprotan od toga. Mobilne kućice su danas vrlo prostrane i osiguravaju jednaku infrastrukturu i udobnost kao i moderan smještaj, a pritom nude avanturistički odmor u prirodi.

Mobilne kućice omogućavaju da se u potpunom komoditetu budite okruženi zelenilom i uz šum valova te da dan započnete intimnim doručkom na privatnim terasama koje su okupane suncem.

Povoljne ponude za najam mobilnih kućica možete pronaći ovdje.

Rezervirajte smještaj već danas!

Ako Vam se i uz sve moguće mjere štednje dogodilo da ipak niste uspjeli skupiti dovoljan iznos za ovogodišnje ljetovanje, uvijek možete iskoristiti pogodnosti koje nudi Ferratum banka i već danas doći do potrebnog novca.

Ferratum banka pruža najpovoljnije gotovinske kredite i kredite za mlade, a ako ste novi korisnik, možete iskoristiti pogodnost besplatnog Mikro kredita. Zatražite besplatni kredit do 3.000 kuna, uz rok otplate do 30 dana, jer troškovi bankovnih naknada u ovom slučaju iznose 0 kuna.

Naši postojeći korisnici na raspolaganju imaju gotovinske Plus kredite u iznosu od 2.000 do 10.000 kuna, uz rok otplate od 2 do 12 mjeseci.

Bilo da ste novi ili postojeći korisnik, iskoristite ponudu Ferratum banke i umjesto doma, svoj godišnji odmor provedite na nekoj od prekrasnih hrvatskih plaža.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?