0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

Da, čitav svijet je tamo vani i čeka da ga istražimo. Ali to nužno ne znači da morate putovati do najudaljenijih mjesta na svijetu, ponekad je cijeli svijet koji Vam je potreban upravo tamo gdje jeste - u Vašem gradu s Vašim voljenima.

Boravak u prirodi

Otiđite u duge šetnje u prirodu, odvedite Vaše voljene u toplice ili ih okupite sve i otiđite u obližnju kuću za odmor preko vikenda. Dajte sebi vremena i prostora za dijeljenje i uživanje u obiteljskoj tradiciji u udobnosti i ljepoti Vaše domovine. Neka bude jednostavno, neka bude zabavno.

Napunite baterije

Uskrs je savršeno vrijeme da „isključite“ naše pretjerano digitalne živote i „uključite“ smijeh, igre i razgovore s prijateljima i obitelji. Dakle, dajte svima do znanja da ste slobodni i počnite planirati tko će napraviti večeru, tko će donijeti čokoladna jaja i tko će pričati loše viceve ove godine. Vrijeme je da napunite baterije i provedete kvalitetno vrijeme s Vama dragim ljudima. Iskoristite svaki trenutak.

 

Ferratum Vam može dati taj mali dodatni poticaj da najbolje iskoristite Vaše zajedničko vrijeme.

 

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?