6 razloga zašto trebate kupovati putem interneta

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Iz godine u godinu, internetska kupnja postala je omiljeni način kupnje. U stvari, prema podacima Eurostata 68% korisnika interneta u EU-u kupovalo je putem interneta u 2017. godini.

Vjerojatno nimalo ne iznenađuje što su osobe u dobi od 25 do 34 godine najaktivniji kupci na internetu (77% korisnika interneta). Međutim, zanimljivo je da udio kupaca na internetu uvelike varira u EU-u, u rasponu od 23% korisnika interneta u Rumunjskoj do 86% u Velikoj Britaniji.

Ako imate mladu obitelj postoji mnogo razloga zašto ima smisla kupovati putem interneta, ako to već niste učinili. Navodimo šest razloga:

1. Praktičnost

Kao mladoj obitelji s djetetom, razumijemo da Vam je najvažnije provoditi vrijeme s Vašom bebom. Odgajanje djeteta nije lak zadatak, a pronalaženje vremena za staranje o svojoj obitelji i držanje svega pod nadzorom, od kupnje namirnica do kupnje odjeće, gotovo je nemoguće. Tu dolazi do praktičnosti internetske kupnje.

Mogućnost kupnje bilo kada i bilo gdje bez napuštanja doma jedna je od najvećih prednosti internetske kupnje. Internetske trgovine čine odlazak u trgovački centar ili supermarket sve manje privlačnim.

2. Vrijeme je dragocjeno

Vrijeme je dragocjeno i nema bolje potrošenog vremena od vremena provedenog s Vašom bebom. Kao roditelju, dan je prekratak da se sve obavi, a kamoli da se odgaja dijete i brine o njemu.

Internetskom kupnjom možete sačuvati energiju za obavljanje drugih stvari koje zahtijevaju Vaše vrijeme i energiju i koje se ne mogu obaviti putem interneta.

3. Pronađite sve što Vam treba

Sve što Vam je potrebno možete pronaći na internetu. Internetske trgovine obično imaju širi raspon robe od svojih fizičkih trgovina.

Uz nekoliko iznimki, kada kupujete putem interneta niste ograničeni malom količinom zaliha, pronalaskom prave boje ili prave veličine. Može biti frustrirajuće toliko se namučiti odlaskom u trgovački centar samo da biste otkrili da nema odgovarajuće veličine ili boje koja Vam je potrebna.

Kada kupujete putem interneta možete pronaći i neobične, rijetke proizvode koji se ne mogu naći u tradicionalnim maloprodajnim trgovinama.

4. Uštedite mnogo

Osim praktičnosti, niže cijene su također velika prednost internetske kupnje. Budući da internetske trgovine ne plaćaju fizički maloprodajni prostor, mogu si priuštiti prodaju robe po mnogo jeftinijoj cijeni.

Mnogi internetski trgovci na malo također nude besplatnu kupnju kada potrošite više od određenog iznosa, što čini kupnju još jeftinijom. Međutim, čak i ako ste ipak dužni platiti dostavu, i dalje ćete vjerojatno više uštedjeti u smislu cijene

5. Sigurno i zaštićeno

Dok se internetska prijevara i kibernetički napadi mogu dogoditi u bilo koje vrijeme, sigurnost koju koriste internetske trgovine i platforme e-trgovine postaju sve učinkovitije u zaštiti sigurnosti naših transakcija.

Slijedeći nekoliko osnovnih pravila, kao što je kupnja samo od pouzdanih trgovaca na malo, korištenje zaštite kupaca za Vaše kupnje i neuporaba javnog računala prilikom obavljanja kupnje, možete se osjećati ugodno, zaštićeno i sigurno kada kupujete putem interneta. Ovaj članak objavljen na CNET-u ima neke dobre savjete kako se ne biste brinuli:

6. Posebne ponude

Ako niske cijene nisu dostatan razlog, pretplatom na biltene Vaših omiljenih trgovaca na malo, vjerojatno ćete primati posebne ponude za rasprodaje, popuste, pa čak i besplatnu dostavu, što sve čini vašu internetsku kupnju još privlačnijom.

Želim Ferratum gotovinski kredit