3 najisplativije dvorišne igračke koje vole i odrasli

Opuštanje nakon napornog radnog dana u društvu obitelji i djece puni nam baterije i daje snagu za novi radni tjedan. Bez obitelji i lijepih trenutaka, uravnoteženi život je nezamisliv. A postoji li bolje provedeno zajedničko vrijeme od onog na otvorenom u svom dvorištu?

Bit će vam dovoljan samo mali komad dvorišta, malo mašte i super povoljni online krediti uz 0 kn troškova (ukoliko ste novi korisnik) kako biste obiteljska druženja i piknike pretvorili u pravi zabavni park na kojem će vam pozavidjeti svi susjedi.  Postavite dvorišne igračke i pretvorite dvorište u malu natjecateljsku igraonicu u kojoj je zabava zagaranitrana i za vas i za vašu djecu.

U nastavku smo vam pripremili nekoliko ideja za zabavne sportske aktivnosti koje su namijenjene cijeloj obitelji. Recite „ne“ zatvorenom prostoru i traćenju vremena na računalu uz najisplativije dvorišne igračke koje vole i odrasli i djeca.

Trampolin

Potaknite aktivnu igru kod djece uz trampolin! Trampolin jača mišiće, poboljšava koordinaciju i ravnotežu. Pridružite se djeci jer osim što ćete se odlično zabaviti, poradit ćete na kondiciji. Trampolin ne zauzima puno mjesta u dvorištu ili u vrtu, a prije nego što ga odaberete, dobro proučite ponudu jer postoje različite vrste trampolina ovisno o širini i opterećenju.

Oni sa zakrivljenim nogama su stabilniji, ali i nešto skuplji. Birajte između dječjih ili onih namijenjenih vježbanju. Obratite pozornost i na sigurnost. Provjerite ispunjava li trampolin certifikate i sigurnosne standarde. Budući da ćete trampolin postaviti u vrt, pazite da materijali budu prilagođeni svim vremenskim uvjetima.

Cijene trampolina kreću se od 500 do 2000 kn što naravno ovisi o namjeni, kvaliteti i veličini. Da biste odabrali najbolji za cijelu obitelj, preporučujemo i onaj najveći kojem će se najviše veseliti djeca.

Do njega možete doći uz online kredite kroz koje svi novi korisnici dobivaju gotovinske kredite s 0 kn troškova za sve iznose od 300 do 3000 kn na rok otplate do 30 dana. Iskoristite priliku i pružite svojoj obitelji nezaboravne trenutke prepune smijeha, igre i veselja. 

Stolni tenis

Postavljanje stolnog tenisa u dvorište bit će pun pogodak jer ćete tako osigurati sate i sate neprekidne zabave za cijelu obitelj. Ispunite duge ljetne dane obiteljskim druženjima uz popularni ping pong, a želite li dodatno začiniti igru, organizirajte turnir.

Ping pong je jedan od najpopularnijih sportova u kojem se mogu natjecati dva ili više igrača tako što reketom prebacuju lopticu s jedne strane stola na drugi. Stol dijeli mrežica koja dodatno otežava igru.

Stol za stolni tenis postavite na ravnu površinu u hlad kako biste u igri mogli uživati i tijekom najtoplijih ljetnih dana. Iako postoje i fiksni stolovi čija je cijena nešto viša, preporučujemo da odaberete onaj s kotačićima u sredini koji se i sklapa kada se ne koristi pa se može odložiti i pospremiti, ali i ponijeti na godišnji odmor jer ne zauzima puno mjesta u automobilu.

Cijene solidnih stolova za stolni tenis na otvorenom kreću se od 1500 do 3000 kn, a ovise o kvaliteti materijala i namjeni. Uz brzi izračun rate kredita do njega možete doći vrlo lako uz gotovinske kredite. Ako ste čekali pravi trenutak za kupovinu, to je upravo sada jer odaberete li stol za stolni tenis u iznosu do 3000 kn, nećete platiti troškove kredita.

Set za mini golf

Za sve one koji su svoje dvorište već pretvorili u pravu oazu zabave i postavili su sve uobičajene rekvizite poput mreže za košarku, golove za nogomet te razne ljuljačke, predlažemo nešto neuobičajeniju i posebniju dvorišnu igračku - set za mini golf!

U setu se obično nalaze palice i loptice te rupa sa zastavicom koju je potrebno pogoditi. Načinjen je od kvalitetne plastike, a dolazi u šarenim bojama kako bi obiteljsko nadmetanje bilo još veselije i zabavnije. U mini golfu će nesumnjivo uživati svi, od najmanjih do odraslih!

Cijene ovakvih setova za minigolf su relativno niske, možete ga kupiti već za 100-tinjak kn.

Pridružite se djeci, budite na nekoliko sati i vi ponovo dijete. Druženje s djecom na svježem zraku opustit će vas od stresa, a brzi i neumorni dječji koraci izvući će iz vas i posljednje atome snage što će koristiti i vašoj fizičkoj aktivnosti.

Budite uzor svojoj djeci. Uz sport i zabavu u kojoj sudjeluje cijela obitelj djeca će razvijati ljubav prema sportu, natjecateljskom duhu i lijepom ponašanju. Razvijat će motoričke i fizičke vještine te stjecati zdrave navike koje će sigurno njegovati i kasnije u odrasloj dobi.

NOVO! UZMI 3, VRATI 3: ZA NOVE KORISNIKE KREDITI DO 3000 KN SA ROKOM OTPLATE DO 30 DANA BEZ BANKOVNIH TROŠKOVA!

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

Sigurno i brzo rješenje kada vam je bitno!

#OstanimoOdgovorni

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?