3 koraka do kupovine božićnih poklona bez stresa

0800 7707 ; Prijave 0-24h

3 koraka do kupovine božićnih poklona bez stresa

Koliko vam se puta dogodila ovakva situacija?

Badnjak je. U gradu je gužva. Svi jure i žure, svi pokušavaju kupiti poklone u posljednji tren. I vi ste među njima. Iako si svake godine kažete da nećete više ovako i da ćete sljedeće na vrijeme to odraditi, nekako se opet nađete u istoj situaciji.

Planirate odlazak na jutarnju kavu, pokušavate sastaviti popis i pripremate se kao da idete u bitku. Trgovine su pune još od ranog jutra. Niste sami u ovoj 5 do 12 borbi s božićnim poklonima. Jurišate od trgovine do trgovine, odmjeravate, razmišljate, procjenjujete. I svaki put potrošite više nego ste planirali. Što samo doprinosi razini stresa koju proživljavate tijekom ludog Badnjaka. Naučite kako ne biti pod stresom zbog novca i pritiska koje vam donosi predblagdansko ludilo.

Predbožićna gužva, stres i nervoza izgleda kao da su se itekako udomaćili. Ali ne trebaju! Izbjegnite ih u 3 jednostavna koraka.

1. Napravite popis

Znate kome ćete kupiti božićne poklone, stoga sastavite popis već sad. Bacite se u istraživačke vode i provjeriti što osoba voli, na što je bacila oko i hoće li se toj osobi uopće svidjeti vaš planirani poklon.

TipsAndTricks

Društvene mreže su odlično mjesto za početak istraživanja. Provjerite je li osoba već nešto dijelila na svojim profilima i je li pričala o nečemu što biste joj mogli pokloniti. Ne libite se stupiti u kontakt s prijateljima osobe za koju planirate kupiti poklon, mogli biste doznati dosta zanimljivih informacija.

Najvažniji savjet:

Ne čekajte dulje od 1 prosinca da obavite kupovinu božićnih poklona.

2. Online kupovina

Umjesto da odlazite u trgovine i trošite vrijeme na traženje poklona, obavite sve u par klikova mišem. Online kupovina više nije novost, dapače: itekako će vam pomoći, višestruko. Osim što ćete predmet dobiti na adresu, možete sami birati vrijeme shoppinga, jer online trgovina radi od 0-24, 7 dana u tjednu. Klik – klik, izaberite predmet, način plaćanja i to je to.

TipsAndTricks

Pazite na datum dostave da vam se ne dogodi da predmet stigne tek sljedeće godine.  Pripazite i na cijenu shippinga. Dobro pročitajte sve informacije vezane uz predmet, pogotovo omjere veličina i materijal.

Najvažniji savjet:

Ako niste zadovoljni s predmetom koji ste kupili online, imate ga pravo vratiti.

3. Grupirajte se

Kad se dogovorite s članovima obitelji ili prijateljima o kupovini poklona za jednu osobu, stvar se višestruko pojednostavnjuje. Ne morate sami tražiti ideju, dijelite budžet pa on može biti i veći nego biste sami to mogli podnijeti te određujete jednu osobu koja će voditi računa o kupovini, a to ne morate biti vi. Win, win, win!

TipsAndTricks

Krenite na vrijeme s dogovaranjima jer se ona nerijetko rastegnu u nedogled pa kupovima opet bude nalik situaciji s početka ovog članka.

Najvažniji savjet:

Što god zatrebali ili poželjeli, bila to vaša potreba ili luksuz, tu smo za vas!

Obratite nam se s povjerenjem,

Vaš Ferratumbank.hr

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako smatrate da vam je pomogla. Podijelite ovu objavu ako znate neke druge osobe koje bi mogla inspirirati. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želim Ferratum gotovinski kredit