Želite bolji posao? Evo kako ga pronaći.

Nova godina = novi početak! No, ne čekajte Novu, započnite ostvarenje svojih snova upravo sad. Odgovorite na ova pitanja i saznajte kako ostvariti veća mjesečna primanja i pronaći bolji posao!

Ako ste već sad počeli nabrajanja isprika koje vas koče u ostvarenju snova, onda ovo pišemo upravo vama. Vrijeme je da se trgnete i konačno napravite ono što ste oduvijek sanjali. Zato smo vam kreirali ove vježbe, da vam pomognemo pronaći rješenje i ubrzamo proces do ostvarenja cilja.

1. vježba:

Uzmite minutu vremena i promislite o odgovorima na ova pitanja:

1) Sjećate li se što ste htjeli biti kad ste bili mali? A gdje ste sada?

2) Imate li hobije? Što vas veseli?

3) Kada novac ne bi bio upitan, gdje biste bili upravo sada i s kime?

4) Kada se ne biste bojali neuspjeha, kojim biste se poslom bavili, što biste radili?

Ne dajte da vas sjeta obuzme, ova pitanja su u vama trebala pojednostavniti pogled prema cilju. Onome što vas stvarno veseli i ispunjava. Razmislite o ovim odgovorima još jednom i zapišite ih na papir (onaj pravi, zaboravite na online, barem na trenutak). Jednom kad imate sve napisano, drugačije ćete percipirati mjesto na kojem se nalazite.

Najvažnija stvar je započeti. Ali ne sutra, u ponedjeljak ili nedajbože 1. Krenite SAD!

Mnogi se ljudi boje započeti bilo što jer se odmah na početku ograniče strahom od neuspjeha. Ali ako ne pokušate, nećete niti uspjeti.  Ako se vi ne pobrinete za svoju sreću, neće nitko. Pa što vas onda sprječava još uvijek?

2. vježba:

1) Uzmite opet onaj papir. Okrenite ga na novu, čistu stranicu i na samom vrhu nacrtajte krug. U njega upišite gdje se upravo sad nalazite. Što radite, kako se osjećate, čime se bavite. Upišite dobre i loše stvari. Papir trpi sve.

2) Na samom kraju tog istog papira nacrtajte novi krug. U njega sad upišite cilj. Ono gdje biste htjeli biti, što biste željeli raditi. Kako biste se htjeli osjećati. Upišite sve ono što bi vas veselilo.

3) A sad se vratite na početak i popišite korake koji će vas dovesti iz prvog kruga u onaj na kraju. Prvo krenite s generalnim stvarima, potom se više koncentrirajte i krenite detaljnije ispisivati korake između koraka.

Što bolje opišete stvari i više ih pojednostavnite, to ćete lakše spoznati kako su upravo ti koraci izvedivi. I ne samo to, nego možete s njima započeti već sad!

Zašto čekate – radite na ostvarenju svojih snova!

Sad više nemate isprike. Popisali ste potrebne korake, sve što trebate je krenuti. Sve što vam treba jest dobra ideja i Ferratum Mikrokredit a novac vam je na računu za samo 15 minuta. Provjerite i ostvarite snove.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako smatrate da vam je pomogla. Podijelite ovu objavu ako znate neke druge osobe koje bi mogla inspirirati. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želim Ferratum gotovinski kredit