Zašto odabrati Ferratum banku za financijske usluge?

Mnogi su čuli za prvu hrvatsku u potpunosti mobilnu banku, međutim ima i građana koji se nisu  susreli do sada sa takvim načinom poslovanja i nisu upoznati sa takvim načinom kreditiranja. Ovim putem želimo vam pobliže predstaviti i prikazati način poslovanja Ferratum banke te sve beneficije koje se nude suradnjom.

Ferratum Grupa je internacionalna, multikulturalna i multijezična organizacija sa glavnim sjedištem u Finskoj, koja pruža financijske usluge u 23 zemlje diljem Europe i svijeta. Ferratum Grupa posjeduje zaista dugogodišnje iskustvo u pružanju financijskih usluga odnosno usluga kreditiranja, točnije s tradicijom od 2005. godine. Osim u Hrvatskoj, financijski proizvodi Ferratum Grupe dostupni su i u: Australija, Bugarska, Kanada, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Latvija, Litva, Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunjska, Rusija, Španjolska, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Posudite novac odmah

Misija Ferratum banke

Ferratum banka svojim načinom poslovanja pokazuje odgovornost prema svojim korisnicima. Podrškom na svim razinama iskazuje povjerenje i profesionalnost u radu. Misija banke je financijski pomoći korisnicima u što kraćem roku i pod minimalnim uvjetima. Takvim načinom daje mogućnost širem auditoriju za brzim kreditima, kojeg inače nisu u mogućnosti dobiti od druge financijske institucije. Brzim procesom rješavanja upita i realizacijom odnosno brzom i sigurnom isplatom novca korisnicima, postala je među  vodećim organizacijama u financiranju kratkoročnih kredita.

Tehnološke inovacije Ferratum Grupe

Ferratum Grupa je pionir u financijskoj tehnologiji i mobilnom kreditiranju. Veliku pažnju pridaje tehnološkom razvitku svojih usluga, a sve u svrhu dostupnosti korisnicima i jednostavnosti kreditiranja. Dokaz je i to da je Ferratum Bank, dio ferratum Grupe, jedina banka u Hrvatskoj koja nudi u potpunosti online financijsko poslovanje. Kontinuirano ulaže u nove tehnologije i razvoj.

 

Ferratum banka svojim klijentima nudi brze i lako dostupne kredite putem bilo kojeg uređaja, bilo da je riječ o osobnom računalu, tabletu ili mobitelu. Dakle u potpunosti od početka do kraja, odnosno od prijave do isplate.

Način poslovanja Ferratum banke

Brzo, jednostavno i sigurno financiranje je ono što pruža Ferratum bank. U potpunosti provjerena i profesionalna financijska institucija kojoj je glavni cilj zadovoljan klijent. Specijalizirana za online brze kredite. Brigu o klijentima vode 24 sata dnevno, podrška putem besplatnog telefona, društvenih mreža, live chat aplikacije, SMS poruka i drugih kanala. U tome se vidi koliko je dostupna i u potpunosti raspoloživa te prilagođena svakom potencijalnom korisniku. Ferratum banka nudi brz i jednostavan izlaz iz kriznih financijskih situacija. Transparentno prikazuje način kreditiranja, bez zamaskiranih troškova, zamki, sitnih slova i slično. Višegodišnje iskustvo u pružanju financijskih usluga ukazuje na veliko povjerenje među korisnicima koji iskazuju svoju lojalnost. Korisnici koji jednom koriste usluge Ferratum banke, postanu dugoročni klijenti i vraćaju se sa svakom daljnjom potrebom za kreditiranjem. 

Kome su namijenjeni krediti Ferratum banke?

Riječ je o zaista brzim kreditima koji mogu poslužiti za svaku vrstu financiranja bilo da je riječ o zatvaranju postojećeg kredita, dugovanju na kreditnim karticama, troškova obrazovanja, kućanskih troškova. Brzi krediti široke namjene, odnosno za sve životne troškove s kojima se korisnici susreću.

Kako do brzog kredita?

U samo par jednostavnih koraka. Potrebno vam je dvije minute za prijavu, a novac može biti na vašem računu već unutar nekoliko minuta nakon potpisane i dostavljene dokumentacije. Prijaviti se možete putem online obrasca. Prijavu kredita možete obaviti gdje god se nalazili, samo je bitno da imate pristup internetu.

Posudite novac odmah!

Uvjeti za dobivanje brzog kredita

Minimalni uvjeti da bi vam se odobrio brzi kredit su sljedeći: tekući račun ne smije biti zaštićen ili blokiran. Bitno je da ste zaposleni ili u mirovini i možete krenuti u realizaciju brzog kredita. Ukoliko ste zaposleni na određeno vrijeme ni to vas ne mora brinuti. Brze kredite Ferratum banke mogu podići svi zaposleni bez obzira da li je to na određeno ili neodređeno vrijeme.

Potrebna dokumentacija

Za dokumentaciju je potrebno: kopija ili preslika osobne iskaznice, kartice tekućeg računa, potpisani Ugovor o kreditu te dokaz o Jamstvu.

Ukoliko imate nejasnoća ili daljna pitanja o brzim kreditima, minikreditima i načinu financiranja te želite dodatna pojašnjenja, posjetite naš Help centar.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako ju je bilo zabavno čitati. Podijelite je ako je bila korisna. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želite li saznati više o tome kako vam Ferratum može olakšati život?

Odaberite Ferratum bank kredit