Za izvanredni gastro užitak ne morate putovati daleko. Iskusite ga u Michelinovim restoranima u Hrvatskoj!

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Gastro scena u Hrvatskoj je sve bolja, kvalitetnija i opširnija pa ako želite svoja nepca počastiti vrhunskom hranom, trebate probati onu iz restorana s Michelinovom zvjezdicom. Do prošle godine u Hrvatskoj nisu postojali Michelinovi restorani pa ako ste se željeli počastiti u jednom od takvih elitnih restorana, morali ste potegnuti do drugih europskih gradova. No, od sada više ne, društvu elitnih restorana pridružila su se i tri restorana iz Hrvatske.

2017. godine rovinjski restoran Monte je prvi ušao u društvo Michelinovih restorana, a ove godine pridružili su im se i šibenski restoran Pelegrini te dubrovački restoran 360. Svaki od njih dobio je po jednu Michelinovu zvijezdu.

Ne morate više čekati posebne prigode, od sada se možete počastiti bilo kada i to u restoranima koji dokazano jamče najbolji omjer cijene i kvalitete. Vrhunski restorani su na korak do vas, a na vama je samo da uživate u životu i ostvarite svoje želje.

Ima li ičeg ljepšeg od provedenog vikenda s voljenom osobom na večeri uz ukusne zalogaje? Ako trenutno niste pri novcu, ne morate čekati sljedeću plaću, učinite to još danas! Uz kredite možete uživati u životu punim plućima i to upravo sada u ovom trenutku. Razveselite dragu osobu, pokažite joj da vam je stalo i zajedno provedite lijepe trenutke na ugodnoj večeri. Ne morate ništa planirati jer brzizajam vam omogućuje da, već istog dana kada ga zatražite, možete rezervirati stol za vašu romantičnu večeru.

A što je sve bitno da bi restoran dobio Michelinovu zvjezdicu?

Da bi restoran dobio Michelinovu zvijezdu mora, bez obzira na vrstu kuhinje, posluživati vrhunsku hranu. Ocjenjuje se sama kvaliteta proizvoda, originalnost, vještina pripreme hrane, dosljednost posjetilaca te cijena koja mora biti prosječna s obzirom na lokalni standard.

Nakon što se restoran prijavio za Michelin zvijezdu, Michelinov inspektor dolazi bez najave i u tajnosti te u restoranu ocjenjuje ono što je dobio na tanjuru ne gledajući interijer, postavljeni stol, dekoracije niti kvalitetu usluge.

Restoran može dobiti jednu do tri zvijezde što ovisi o uvjetima koje ispunjava. Jedna zvijezda omogućuje restoranu da uđe u zlatnu selekciju Michelina, dvije zvijezde znače još bolju kvalitetu, a tri sam vrh gastronomije.

Michelin zvjezdica se može i izgubiti što može dovesti čak i do zatvaranja restorana, a njezin dobitak utječe na povećanje posjeta restorana čak i do 50 posto.

U osobinama ljudi je da stalno žude za kretanjem i upoznavanjem novih iskustava. Michelin je najpopularniji svjetski gastronomski vodič koji nam govori koje restorane i kuhinje nikako ne smijemo izbjeći jer radi se o onim visokokvalitetnim. Počastite se, uživajte u svakom zalogaju jer male stvari najviše vesele čovjeka. Živite sada i u ovom trenutku. 

Želim Ferratum gotovinski kredit