Trikovi za uređenje doma

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Trikovi za uređenje doma

Ako već dugo razmišljate o osvježenju svog doma novim detaljima, na pravom ste mjestu, jer mi imamo najbolje ideje kako da vaš dom postane još ljepše i ugodnije mjesto za život. Uređenje doma moguće je i bez prevelikog ulaganja novca, a naglasak je na pametnim rješenjima, uz pomoć kojih ćete troškove za opremanje stana svesti na minimum.

Uz ove trikove za uređenje, vaš dom će doživjeti potpunu transformaciju i dobiti dašak glamura koji će ga podići na novu razinu. Da bi mjesto u kojem živite zablistalo, nije vam potrebno puno novca. Važno je znati kombinirati stilove i detalje koji donose najbolji efekt.

Iluzija u vašem domu

Da bi vizualno povećali prostor i dali mu notu luksuza, poigrajte se tepisima koji prostor mogu učiniti većim. Naime, prostor u kojem se nalazi tepih, činit će se u startu većim, pa odaberite onaj što većih dimenzija. Naravno, koliko vam to prostor dopušta. Bilo bi dobro da bude jednobojan i u svjetlijim tonovima, a preporučuju se i tepisi čupavci ili čak spajanje nekoliko tepiha jedan do drugoga, jer oni također mogu dati dojam većeg prostora.

Osim tepiha, odlična ideja je i veliko ogledalo kojeg možete postaviti iza sjedeće garniture ili pored stola u blagovaonici. Sve zaokružite neutralnim nijansama zidova koji će otvoriti prostor i dati mu dojam prostranosti i svjetlosti.

Manje je uvijek više

Ako imate puno polica i volite toplu atmosferu, ipak pripazite da ne stvorite dojam prenatrpanosti, a time i osjećaj manjeg prostora. Nikada nemojte police pretrpavati raznim sitnicama i nepotrebnim stvarima, već se usredotočite na par sitnica. One će podići prostor i dati mu toplinu, bez da ga zaguše.

Minimalistički stil uključuje svega nekoliko knjiga, vaza i objekata raznih dimenzija i boja. Ovakve police najbolje je postaviti na mjesta koja bi inače ostala neiskorištena i prazna, a treba im nešto da ih podigne kako bi i ona imala svoju svrhu.

Privucite poglede detaljima

Svaka soba bi trebala privući poglede detaljem koji bi bio njezino središte i koji bi je isticao. Ako niste odabrali niti jedan takav detalj za dnevnu ili spavaću sobu, preporuka je da privučete poglede jednim zidom!

U ovom slučaju zid će biti centar pa se preporučuje da ga naglasite slikom upečatljivih boja i tonova ili velikim zidnim satom.

Odlična ideja, koja ipak zahtijeva malo veću investiciju, cigleni je zid koji se dobro uklapa u gotovo sve stilove. Želite li jednostavnije i brže urediti zid, danas postoje razne samoljepive tapete za zid koje se lako postavljaju, ali i skidaju, pa ih tako možete često mijenjati prema svojim željama. Osim tapetama, zid možete naglasiti i drukčijom bojom. Neka jedan zid dominira i bude nešto tamnije nijanse od ostalih zidova.

Eklektičan stil

Eklektičan stil zahtijeva malo više hrabrosti, koja se na kraju isplati jer ćete dobiti topao i ugodan prostor. Ovaj stil uključuje više različitih detalja, forma i jarkih boja, kako bi se postigao dojam živahnosti i veselja mjesta za život. Poigrajte se šarenim ukrasnim jastucima, slikama, vazama ili namještajem različitih boja i stilova. No pripazite na jedan detalj - zidovi u ovom slučaju moraju biti neutralnih boja.

Prirodno svjetlo je najveći ukras

Ako vaš dom krase veliki prozori, nemojte ih prekrivati tamnim i teškim zavjesama. Upravo će prirodna svjetlost dati vašem domu najljepši mogući ukras i toplinu. Kod odabira zavjesa, vodite se time da one naglase i samo malo priguše prirodnu svjetlost i sunce, a to ćete postići neupadljivim i neutralnim nijansama. Prostore prepune svjetlosti dovoljno je naglasiti upečatljivim slikama i jastucima jarkih boja.

Ako su vam se svidjele naše ideje i želite i vi imati dom koji će biti vaša oaza mira i sreće, u kojem ćete provoditi najljepše trenutke sa svojim najmilijima, ali ste se i rastužili jer nemate dovoljno novca za ove preinake ili uređenje, ne brinite!

Sada se više ne morate mučiti s dizanjem velikih iznosa kredita koji uključuje puno vremena i brojnu nepotrebnu papirologiju. Brzinski krediti su pravo rješenje za vas! Odlučite se za kratkoročnu pozajmicu i ostvarite svoj san o predivnom domu odmah! Instant pozajmice ne zahtijevaju ovjeru poslodavca, a možete ih vratiti u 12 rata.

 Uredite dom prema svojim željama uz ove originalne i jednostavne ideje i uz minimalno izdvajanje novca. Iskoristite priliku i posvetite se sebi i svojim željama, bez čekanja i nepotrebnih troškova.

Želim Ferratum gotovinski kredit