Što učiniti kad zaglavite na cesti?

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Vjerojatno ne postoji vozač koji se nikada nije susreo s problemom na automobilu, često baš uslijed vožnje. Također, ne postoji način da se pripremimo ili opremimo za njegove kvarove, jer malo tko o njima razmišlja unaprijed. Zato je dobro zapamtiti da se u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta putem interneta možete osloniti na našu uslugu i lako doći do novca baš kad Vam zatreba. Posebice ako Vam se auto pokvario upravo sada kad traje velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 kn – vrati 4000 kn!» za sve korisnike prema uvjetima promotivne ponude.

Koga zvati u pomoć i koliko to košta?

Naravno, niti jedna situacija u kojoj Vaš automobil prestaje raditi nije dobra, pogotovo ako ste usred putovanja, žurite na sastanak ili godišnji odmor, kasnite na posao ili vozite dijete u vrtić. A samo mali bezazleni kvar može pretvoriti vaš dan u noćnu moru.

Ako se k tome nalazite u drugoj državi, u drugom gradu, usred zime, magle ili jake kiše, strah se pojačava. U kojem se god problemu našli, postoji niz opcija koje lako i sigurno mogu riješiti sve Vaše probleme.

HAK ili Oryx?

Najpoznatija pomoć na cesti u Hrvatskoj je dakako HAK. Hrvatski autoklub nudi pomoć svojim članovima, ali i svima onima koji to nisu. Puno je isplativije i jednostavnije ako ste član, a možete izabrati između nekoliko paketa, zavisno od toga što Vam najviše odgovara. Početni start paket iznosi 200 kuna i uključuje jednokratno mijenjanje i balansiranje guma, pomoć na cesti uz popravak i prijevoz vozila te pretplatu na časopis HAK i druge usluge.

Konkurencija HAK-u je Oryx asistencija koja također nudi tri paketa, od kojih najjeftiniji paket košta 180 kuna. Odlična vijest je da je u svakom paketu uključen plaćeni popravak u iznosu do 1500 kuna. Na raspolaganju imate i aplikaciju za pametni telefon Putni Anđeo koja prati Vaš put, a u slučaju nezgode ili prometne nesreće obavlja sve kako bi Vam pomoć stigla što prije.

Postoji li besplatna pomoć na cesti?

Uz to, osiguravajuće kuće obično uz ponude obveznog ili kasko autoosiguranja imaju i asistenciju na cesti koja uz minimalnu godišnju naknadu ili bez nje, uključuje besplatnu pomoć na cesti. Riječ je o organiziranoj pomoći na cesti u kratkom roku nakon što se nazove njihov kontakt centar. Takvu pomoć možete iskoristiti u slučajevima kvara na vozilu, prometne nezgode, vanjskih utjecaja, nemarnog rukovanja vozilom i svih drugih problema koje biste mogli imati u vožnji.

Što izabrati?

Što na kraju od svega toga odabrati? Izbor je isključivo na Vama. Na što se god odlučili prije svega svakako dobro proučite što nudi koji paket kako biste bili sigurni da će najbolje odgovarati Vašim potrebama i željama.

Neki smatraju da im ne treba ništa od navedenog, pa u slučaju kvara, izdvajaju više novca jer cijena vučne službe se tada plaća u punom iznosu. U tom slučaju, možda trenutno nećete imati gotovine ili ćete upravo putovati s godišnjeg odmora gdje ste potrošili sav novac, pa će Vam opcije plaćanja vučne službe ili drugih troškova teško pasti.  Ostanite hladne glave i ne zaboravite da postoji rješenje. Sve što Vam treba jest pristup internetu i našim online pozajmicama, i novcem ćete vjerojatno raspolagati već isti dan da riješite kvar na automobilu.

Iskoristite priliku i kao postojeći Ferratum bank korisnik prilikom podizanja kredita ostvarite aktualnu ponudu za nove korisnike «Posudi 3000 kn – vrati 3000 kn!» za sve korisnike prema uvjetima promotivne ponude.

A ako vaša obitelj i partneri kao novi korisnici zadovoljavaju uvjete, također mogu posuditi do 3000 kn s 0 kn bankovnih naknada uz rok vraćanja do 30 dana. Stoga ako znate nekoga tko se našao u novčanom problemu, sjetite se da je u tijeku velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 3000 kn – vrati 3000 kn!», i slobodno nas preporučite kao jedno od mogućih rješenja.

I na kraju, budite sigurni da je tijekom vožnje automobilom baterija na Vašem pametnom telefonu uvijek puna kako biste odmah mogli zatražiti pomoć na cesti i brze kredite Ferratum banke.

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?