Realizacija brze pozajmice online

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

Važno je pratiti trendove i biti u korak s najnovijim tehnologijama, a Ferratum banka se upravo time može pohvaliti. Cijelo naše poslovanje orijentirano je isključivo s ciljem postizanja zadovoljstva vas, naših korisnika. U svakom trenutku, u bilo kojem kutku svijeta, možete doći do svih potrebnih informacija putem Interneta. Dovoljno je da imate pristup Internetu i sve informacije oko kredita i njihove realizaciju možete ostvariti - online.

Smatramo da je upravo online iskustvo ono što omogućuje komoditet korisnika. Nema potrebe da u 21. stoljeću lutate bankama, prikupljate gomilu dokumentacije i trošite svoje dragocjeno vrijeme, kada se realizacija brze pozajmice može ostvariti isključivo online, bez ijednog odlaska u banku.

U Ferratum banci uvjerit ćete se da je podizanje brzih pozajmica puno bolje obaviti online putem, jer osim što je sigurno, brzo je i jednostavno. Bespotrebno čekanje u banci i nepotreban gubitak vremena stvar su prošlosti kada sve može obaviti na Internetu iz udobnog naslonjača. Savjetujemo vam da to vrijeme radije iskoristite za druženje s vašim najmilijima.

Prednosti brzih online pozajmica:

  • dostupne su u bilo kojem dijelu svijeta
  • prijava je raspoloživa 24h dnevno
  • realizacija za 15 minuta
  • 0 kn kamate za nove korisnike i kredite s rokom vraćanja do 30 dana
  • 30% popusta na bankovnu naknadu za postojeće korisnike za kredite do 30 dana
  • jednostavna i brza komunikacija s korisničkom podrškom
  • online mreža je jeftin i jednostavan izvor informacija
  • štednja vašeg vremena

Do svih brzih online pozajmica možete doći tako da ispunite online prijavu u koju ćete unijeti sve potrebne osobne podatke (ime, prezime, broj mobitela, e-mail adresu, OIB, IBAN...) te priložiti potrebnu osnovnu dokumentaciju (selfie osobne iskaznice, selfie s osobnom iskaznicom i fotografija kartice tekućeg računa).

Odaberite iznos kredita i rok otplate i iskoristite veliku promotivnu akciju. U tijeku je velika akcija kojom novi korisnici ostvaraju pravo na besplatne online pozajmice za sve iznose od 300 do 3000 kn na rok otplate do 30 dana. Odaberite iznos pozajmice putem našeg kreditnog kalkulatora i saznajte sve o planu otplate.

Nakon prijave, u kratkom roku ćete na svoj e-mail dobiti ugovor o kreditu kojeg je potrebno potpisati i uz jamstvo za kredit, ponovo online vratiti u banku.

Brza pozajmica dostupna je online uz samo nekoliko klikova mišem, a isplata novca na vaš tekući račun moguća je već za 15 minuta. Bez odlazaka u banku i čekanja u redovima, sve od prijave do isplate novca možete obaviti u istom danu i to putem Interneta. Iskoristite tu pogodnost i riješite svoju financijsku situaciju uz samo nekoliko klikova mišem.