Putovanja za Uskrs

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

U zimskim mjesecima vjerojatno svatko od nas pomalo zapostavi putovanja, jer razgledavanja po hladnoći ne predstavljaju veliki doživljaj, a i neke turističke atrakcije su zatvorene. Nakon adventskih putovanja, popularnih zbog sajmova, kuhanog vina i božićnog duha, čekamo toplije i ljepše dane kako bi mogli razgledavati nova mjesta, dok nas obasipaju prve proljetne zrake sunca. Upravo zbog toga, putovanja za Uskrs prava su prilika da se probudimo iz zimskog sna i otputujemo tamo gdje još nikada nismo bili!

Istražite vječni grad Rim

Ima li ljepšeg načina za proslaviti Uskrs od putovanja u Rim? Istražite Vječni grad i vratite se u davna vremena u antičkom djelu grada, u kojem se ističe Rimski forum. U vrijeme carstva, u ovom djelu grada odvijala se glavnina gradskog života. Ne propustite Flafijev teatar i Kolosej koji je izgrađen u deset godina, a danas se ubraja u jedno od svjetskih čuda. Znate li da je amfiteatar u doba carstva, osim za borbe gladijatora, bilo mjesto i za bitke brodova? Amfiteatar bi se napunio vodom, a gledatelji uživali u borbama brodova. Uživajte u lijepom vremenu i prošećite do Hrama bogova ili Panteona, kojeg krasi kružna kupola s okulusom, čiji promjer dostiže gotovo devet metara.

Želite li odmoriti i popiti kavu ili pojesti ukusan sladoled, najbolji izbor bit će Trg Navona. Na spomenutom trgu uživat ćete u prekrasnim prizorima brojnih slikara i uličnih zabavljača. Ne možete otići u Rim, a ne posjetiti Španjolske stube, poznato okupljalište mladih, do kojih vodi ulica poznata po trgovinama visoke mode. Za kraj, ubacite novčić u slavnu Fontanu di Trevi i završite ovo putovanje s vjerovanjem da ćete se uskoro vratiti u Rim.

Sunčajte se u Barceloni

Još jedno putovanje na kojem ćete uživati u toplim zrakama sunca je putovanje u Barcelonu. U vrijeme Uskrsa, u Barceloni su već ugodne i tople temperature, pa dane možete iskoristiti i opuštajući se na plaži, gledajući u predivna plava prostranstva mora. Po dolasku prošećite žilom kucavicom grada, poznatom Ramblom te skrenite do tržnice Boquerije. Grad je prepun spomenika, katedrala, bazilika i muzeja koji će vas oduševiti. Razgledajte grad pješice, a koristite i odlično uređen metro.

Neka od mjesta koja morate posjetiti su poznati Park Güell, genijalnog arhitekta Gaudija, koji će vas ostaviti bez daha. Imate li mogućnosti, posjetite i njegove ostale građevine - Casu Batlló  i Casu Millu te njegovo remek-djelo - Sagradu Familiju. U večernjim satima doživite igru glazbe i svjetlosti na Čarobnim fontanama, a volite li nogomet, nemojte propustiti posjet poznatom stadionu Camp Nou.

Odmorite se od stresa na Malti

Ako niste nikada bili na Malti, sada je pravo vrijeme da to ispravite! Otočna država oduševljava na svakom koraku. Predivne živopisne uličice, građevine, dvorišta i vrtovi opustit će vas od stresa i pomoći vam da svoja osjetila usmjerite na predivne krajolike, mirise i okuse. Posjetite glavni grad Vallettu, gdje ćete imati priliku vidjeti poznate vrtove Baracca, na vrhovima obrambenih zidina koji okružuju grad. Ono što svakako morate vidjeti je i zaljev Marsaxlokk, najpoznatije ribarsko selo na Malti. Tamo su usidreni "luzzu", njihovi tipični ribarski čamci. U vrijeme Uskrsa na Malti se odvija i procesija za Veliki Petak, kada Maltežani prikazuju Isusovu muku tako da hodaju bosi i nose teške predmete.

Ako volite putovati, ali uvijek razmišljate o neizostavnim troškovima i nikako ne uspijevate uštedjeti dovoljno novca, opustite se i pouzdajte u brzinski kredit. Ne čekajte više na ostvarenje svojih snova jer oni se mogu ostvariti odmah, bez velikog truda, dizanjem brzinskog kredita. Od sada više ne morate razmišljati o tome kako prikupiti hrpu papirologije i čekati danima na odobrenje kredita, jer novac može biti vaš za 15 minuta nakon online prijave. Ispunite online prijavu za kredit i uplatite putovanje odmah, bez razmišljanja hoće li biti mjesta kada skupite novac! Bez puno brige i razmišljanja, provedeti lijepe trenutke na putovanju, a brigu o kreditima ostavite nama.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 Ocijenite nas! Molimo Vas ocijenite ovaj razgovor kako bismo poboljšali našu uslugu +