Priča o tome kako nadmašiti samog sebe: Uljepšajte svijet koji vidite

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Mi u tvrtki Ferratum Money znamo da novac često može pomoći otvoriti vrata i stvoriti mogućnost te Vam pomoći da ostvarite ono što želite. Zato smo osmislili naše financijske proizvode kao rješenja koja Vam omogućuju da češće kažete „da“ životu i provedete više vremena radeći ono što je najvažnije.

Međutim, većinu nas proganja osjećaj da postoji drugi život koji čeka da ga proživimo - život koji bismo trebali živjeti. Mi u tvrtki Ferratum Moneyu nastojimo premostiti jaz između života o kojem sanjate i života koji vodite.

Prilika da ostavite svoj trag

Naše nedavno natjecanje Nadmašite sami sebe osmišljeno je kako bi Vas potaknulo da svoje ideje pretočite u djelo i da radite stvari u životu koje ste možda odlagali radili u prošlosti.

Za sudjelovanje u natjecanju pitali smo Vas koji je Vaš san ili cilj te da nam zatim pošaljite videozapis o tome zašto Vam je taj san ili cilj važan. Možda se radilo o nečemu što ste oduvijek željeli započeti ili o nečemu što ste već započeli, ali nemate vremena ili sredstava da to ostvarite.

Da bismo Vas nagradili, mi u tvrtki Ferratum ponudili smo velikodušnu novčanu potporu, uz pružanje mentorstva koje Vam je potrebno kako biste ostvarili svoj cilj.

Inspiriranje drugih

Primili smo puno moćnih i inspirirajućih videozapisa - točnije 133 videozapisa iz 18 zemalja. Od svih primljenih videozapisa, imali smo težak zadatak odabira samo triju pobjednika.

Nakon što smo odabrali naše pobjednike, odmah smo shvatili da mnogi videozapisi imaju moć inspiriranja mnogih drugih ljudi i zaslužuju još veće eksponiranje.

Svaki ćemo mjesec u središte pozornosti staviti videozapis iz natjecanja Nadmašite sami sebe s nadom da će Vas te priče inspirirati da ostvarite svoje ciljeve.

Gledati pozitivno na sve oko nas

Kada je riječ o stavljanju osmijeha na lica ljudi, popravljanju dana ljudima i poboljšanju načina na koji vidimo svijet, bugarska umjetnica Siyana vidljivo mijenja stvari.

Siyana doslovno dodaje boju svijetu koji vidimo, širenjem pozitivnih poruka i preoblikovanjem grada u mural živuće umjetnosti. Siyana vjeruje da se svi možemo više smijati i misliti pozitivnije tako da jednostavno učinimo svoj grad šarenijim i živahnijim. Prema vlastitim riječima Siyane: „Slijedimo naše snove stvarajući viziju naših snova svuda oko nas!“.

To je izvrsna tvrdnja. Razmislite o tome - većina nas se ujutro probudi, uključi televizor i prva stvar koju vidimo je rat, nasilje i globalno zatopljenje. Nakon samo nekoliko minuta koliko smo budni, mislimo da će doći do smaka svijeta ... prije nego što smo uopće popili svoju jutarnju kavu! Međutim, važno je zapamtiti da sami odlučujemo kako želimo vidjeti svijet. Stoga, zašto ne započnete dan i gledate svijet kao ljepše, sretnije mjesto?

Za ovaj projekt, Siyana nastoji preobraziti svoj grad inspirativnim citatima na autobusnim stajalištima, oslikavanjem kanti za smeće i kontejnera svijetlim bojama, bojanjem križanja živahnih uzorcima i širenjem pozitivnih poruka na plakatima uz autoceste i pločnike.

Siyanina vizija već je počela „sjedati“ ljudima. Ustvari, nedavno je dobila nagradu u Bugarskoj za njezin trud.

Svaka čast i hvala ti Siyana za stavljanje osmijeha na lica ljudi!

Ostanite uz nas kako biste pratili inspirativne priče iz natjecanja Nadmašite sami sebe sljedećeg mjeseca.

Želim Ferratum gotovinski kredit