Novac na računu za 15 minuta - saznajte kako!

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, posljednjih su godina lako dostupni brzi mikro krediti. Riječ je o jednostavnom i učinkovitom formatu pozajmica koje se odobravaju već u 15 minuta od prijave - znamo, jer smo se i sami uvjerili!

Naši prijatelji u inozemstvu na uzimanje brzih mikro zajmova gledaju kao na samo još jednu od usluga modernog vremena koja nam može olakšati život. I to ne samo kada imamo poteškoća. Brze mikro pozajmice često se uzimaju kako bi si u određenom trenutku mogli omogućiti nešto više, iskoristiti kratkotrajnu dobru priliku i jednostavno više uživati.

Ipak, nama je bilo teško suspregnuti nepovjerenje. Nenamjenski Mikrokredit u tren oka, do 3000 kn bez provjere kreditne sposobnosti, bez odugovlačenja, nepotrebne papirologije i jamaca, bez komplikacija, bez zamaskiranih troškova…

Zvučalo je predobro da bi bilo istinito.

Brzo, jednostavno i sigurno

Odlučili smo sami provjeriti kako uzimanje brzog Mikrokredita funkcionira u praksi. Prva stvar koja nas je dočekala pri posjeti stranici Ferratumbank.hr, bio je kalkulator troškova koji je jednostavno koristiti i razumjeti. Transparentnost nam se odmah svidjela te smo odlučili saznati više. Odlučili smo testirati učinkovitost njihove usluge uzimanjem zajma od 300 do 3000 kn i na rok otplate od 15 do 30 dana.

5 minuta za prijavu, 15 za isplatu!

Prijava za Mikrokredit potrajala je, zaista, svega nekoliko minuta. Ispunili smo online obrazac na linku Ferratumbank.hr te ubrzo dobili povratnu poruku o potrebnoj dokumentaciji. Slijedeći jednostavne upute, poslali smo fotografije osobne iskaznice i bankovne kartice.

Već nakon nekoliko trenutaka dobili smo SMS da se naša prijava obrađuje. Nekoliko minuta nakon toga, dobili smo poruku da je naš zajam odobren i da kao zadnji korak trebamo poslati potpisani Ugovor o kreditu i dokaz o Jamstvu (u obliku osobnog jamca ili u obliku jamstva koje nude vanjske jamstvene institucije), nakon čega će novac odmah biti isplaćen. Ukupno, 23 minute nakon dolaska na njihovu stranicu, novac je bilo na našem računu! Zaista, impresivan rezultat za Ferratumbank.hr!

Iskoristite svoje prilike

Ideja prilike koja izmiče svima nam je razumljiva. Zato se i nama sviđa ideja brzih nenamjenskih mikro zajmova koji nam omogućuju da takve trenutke uhvatimo i iskoristimo svoje prilike!

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako smatrate da vam je pomogla. Podijelite ovu objavu ako znate neke druge osobe koje bi mogla inspirirati. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želim Ferratum gotovinski kredit