Najjeftinija putovanja: Unesite dašak vedrine u svoj život

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Putovanja nas mijenjaju - proširujemo vidike, stječemo nova iskustva i više cijenimo ono što imamo. Iako za odlazak na putovanje nije potreban neki poseban razlog, postoje određeni motivi koji nas potiču da češće putujemo i oni se razlikuju od osobe do osobe.

Zašto trebamo putovati

Svatko od nas ima različite razloge zašto želi napustiti sigurnost vlastitog doma i uputiti se u nepoznato. Jedan od razloga je i bijeg od svakodnevice - od posla, ljudi koje viđamo svaki dan, od politike, gradske gužve... Putovanje nam pruža priliku da se maknemo od svega što nam svakodnevno okuplja misli i da se okružimo novim, nepoznatim ljudima.

Odlazak na još nepoznato i neotkriveno mjesto o kojem ne znamo gotovo ništa, ili smo samo čuli ponešto od drugih ljudi, budi posebne osjećaje. Uvijek se rado sjećamo svojih prvih iskustava u životu jer je taj prvi put uvijek nekako poseban, iako je pun neizvjesnosti. Pakiranje je manje zabavna strana putovanja, ali nema ništa ljepše od odlaska u nepoznato gdje nas čekaju nove avanture.

Putovanje je i odlična prilika za učenje o gradovima, jezicima i ljudima, a s obzirom na to da učimo kroz vlastito iskustvo, nove informacije ćemo pamtiti puno duže.

Putujte jeftino!

Već ste u potrazi za svojom sljedećom destinacijom i pitate se kada i gdje možete putovati? U zimskim mjesecima možete posjetiti skijališta u Austriji, Francuskoj ili Sloveniji. Romantičari se mogu uputiti u Pariz ili Veneciju, a ljubitelji wellnessa ne moraju ići dalje od Hrvatske ili susjedne Slovenije jer i tu mogu pronaći odlične hotele.

Ako ste se odlučili putovati u proljeće, možete posjetiti Amsterdam, Rim, Milano ili Beč. Odlične destinacije za odmor u proljeće su i Bled, Opatija, Rovinj i Hallstatt, a za odličan city break možete se uputiti u Barcelonu, London ili Madrid. U slučaju da već sada želite isplanirati vaše ljetovanje, osim naših gradova i otoka, odlične destinacije za ljetni odmor su Malta, Cipar, Kanarski otoci, Kreta, Rodos, Santorini, Zakintos...

Postoji veliki broj različitih ponuda, pa se tako mogu pronaći i ponude za jeftina putovanja do 2000 kn. Putovali biste, ali nemate s kim? Ni to ne bi trebao biti problem jer su solo putovanja, koja su nekada bila rezervirana za avanturiste, danas sve popularnija opcija. To su primijetile i same putničke i turističke agencije pa većina njih svoju ponudu prilagođava tom novom trendu.

Solo putovanje je sigurno posebno iskustvo i izaziva različite osjećaje, a jedan od najizraženijih osjećaja kod putovanja inače je osjećaj slobode. Bezbrižnost koju donosi udaljavanje od svakodnevnih obveza oslobađa nas od stresa i opušta. No, na putu do tog osjećaja slobode i bezbrižnosti zna se naći i poneka prepreka, a ona najčešće bude financijske prirode.

Novac više nije prepreka

Međutim, gdje ima volje, ima i načina! Besplatni gotovinski krediti su tu da vam olakšaju planiranje i realizaciju vašeg sljedećeg putovanja. Novim korisnicima dostupne su brze pozajmice online do 3000 kn s 0 kn troškova i uz rok otplate do 30 dana.

Ferratum bank smatra da svi trebaju putovati kako bi proširili svoje horizonte i vidjeli svoj život iz neke nove perspektive. Iako na prvu djeluje kao neproduktivna ideja, vjerujemo da su putovanja možda najviše potrebna onima koji traže brze pozajmice za blokirane i u glavama im je većinom samo jedna misao: «BRZI ZAJAM ISPLATA ODMAH». Trudimo se svakom klijentu pristupiti profesionalno i individualno kako bi mu odobrili zajam čak i onda kada ga zanimaju krediti za blokirane. Vjerujte, putovanja razbistruju misli, i često urode plodonosnim idejama.

Uz besplatne kredite možete bar na mjesec dana odahnuti, a to možete provjeriti uz naš izračun rate kredita koristeći Ferratumov kreditni kalkulator. Naši online krediti se realiziraju bez odlaska u banku. Ako je sve u redu novac na vašem računu može biti isplačen već istoga dana, a vratit ćete točno onoliko novca koliko ste posudili - ni lipe više!

Bez obzira na to imate li 20 ili 80 godina, nikada nije prerano ni prekasno da se spakirate i krenete u novu avanturu, otkrijete nove kulture i upoznate nove ljude.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?