Najbolji pokloni za mlade obitelji s djecom

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Hmmm, ideje za poklone za mlade obitelji. Što im možete kupiti ,a da već nemaju? Trebate li doista kupiti još odjeće za djecu ili još igračaka? Vjerojatno ne.

Dakle, ako tražite ideje za poklon svojim prijateljima koji imaju malu djecu, sada postoji nekoliko genijalnih spravica na tržištu koji olakšavaju svakodnevni život mladih obitelji.

Onda, što kažete na ta rješenja?

1. Duda koja se automatski zatvara kada padne

Zamislite da ste u parku ili u vlaku i Vašem djetetu ispade duda na pod i zaprlja se. Uvriježeno je mišljenje da se duda mora očistiti sapunom i vodom prije nego što se vrati djetetu. Dakle, što Vam je činiti? Mora postojati bolja alternativa od nošenja sapuna i vode sa sobom. E pa postoji.

Duda „Keep-it-Kleen“ iz linije „Raz-baby“ ima plastičnu zaštitu oko sebe. Kad god duda padne, zaštita se automatski zatvara i štiti gumeni dio dude, što sprječava da se duda uprlja!

To je jedna od neophodnih stvari koje svaki roditelj treba imati.

2. Nadgledanje Vašeg djeteta putem iPhonea

Monitor za nadgledanje beba je nešto što svaka mlada obitelj mora imati. Iako na tržištu postoje mnoge opcije s kamerom u stilu web kamere i prijenosnim ručnim uređajem za gledanje, budući da provodimo toliko vremena na našim mobilnim telefonima, zar nema smisla da roditelji nadgledaju svoje dijete putem telefona? Proizvodi kao što su „Withings Smart Baby Monitor“, „Lollipop“ i „Cloud Baby Monitor“ služe upravo za to.

Putem njihovih mobilnih aplikacija roditelji ne samo da mogu gledati dijete na svojim telefonima, već i primati obavijesti, uključujući upozorenja o buci i kretanju. S dvosmjernim zvučnim zapisima, roditelji mogu pustiti uspavanke ili neki umirujući ton kako bi pomogli svojem djetetu da zaspe, pa čak i podijeliti videozapis uživo s prijateljima ili obitelji.

3. Duda koja mjeri temperaturu Vašeg djeteta

Dijete s temperaturom jedan je od najstrašnijih simptoma za roditelje i pažljivo praćenje temperature Vašeg djeteta je ključno. To je ono što čini dudu s ugrađenim toplomjerom proizvodom koji može spasiti život.

Na primjer, dude s toplomjerom marke „Summer´s Pacifier Thermometer“ imaju i značajku Fever Alert koja roditeljima omogućuje da noću izmjere temperaturu djeteta bez da ga uznemiravaju.

Većina duda varalica ili duda s ugrađenim toplomjerom također ima unutarnju memoriju koja pamti prethodna očitanja kako bi roditelji mogli pratiti napredak njihova djeteta.

4. Spremite stvari na sigurno

Ponekad su najjednostavnije ideje najbolje ideje. Kada ste roditelj, ne samo da morate držati dijete na oku, već i dječje igračke, hranu i pribor, a da ne spominjemo Vaše stvari poput novčanika i mobilnog telefona. Nije teško zamisliti padanje ili gubljenje stvari.

Predstavljamo torbe za kolica. Ove torbe se pričvršćuju pomoću kopči ili se razvuku preko ručki bilo kojih kolica kako bi se dobili pretinci za spremanje s patentnim zatvaračima, što roditeljima omogućuje da drže svu opremu i osnovne stvari na sigurnom.

5. Vodootporni podbradci za bebe

Možda smo ostavili najbolje za kraj.

Budimo iskreni - bebe je teško držati čistima. Tijekom hranjenja beba većina hrane ostane na njihovoj odjeći! Sada je čišćenje uvelike olakšano pomoću silikonskih podbradaka za bebe za višekratnu uporabu koji su dostupni na tržištu.

Budući da su vodootporni i otporni na mrlje, kad god se nešto prolije roditelji mogu samo obrisati podbradak ili ga oprati u perilici posuđa i spreman je za ponovnu uporabu.

Oduševite svoje prijatelje koji imaju malu djecu s jednom od ovih sjajnih ideja za poklon!

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?