Najbolje od Interlibera 2018.

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Početak studenog znači i početak iščekivanja najvećeg godišnjeg sajma knjiga u Hrvatskoj – Interlibera. Ovaj međunarodni sajam knjiga i učila već godinama predstavlja veliko događanje u čitavoj regiji. Na njemu ne samo da možete pronaći sve knjige po pristupačnim cijenama, nego možete sudjelovati i na raznim događanjima -  od predstavljanja knjiga, upoznavanja s omiljenim autorima, pa do proučavanja tehnoloških i multimedijalnih noviteta.

Kako bi odlazak na Interliber bio maksimalno ugodan, dobro je biti i financijski spreman. Zašto? Svatko tko je ikada posjetio Interliber, čak i kad je išao «izviđački», ugodno se iznenadio zaista izdašnim popustima i akcijskim cijenama knjiga. Stručna literatura, beletristika, dječja literatura po cijenama koje se kreiraju posebno za Interliber.  Ako dođete bez novaca, nećete biti sretni. U slučaju da vam se to dogodi, sjednite na kavicu, odmorite noge i na licu mjesta dođite do gotovinske pozajmice putem interneta preko svog mobitela ili laptopa u 15 minuta «posla» koliko traje online prijava.

Bit ćete posebno sretni kad vam kažemo da će i u vrijeme Interlibera, za nove korisnike i mikro kredite u iznosima od 300 do 3.000 kn s rokom vraćanja do 30 dana, trajati promotivna akcija! Za nove korisnike Ferratum banke to znači da svoj prvi mikro kredit ostvaruju s 0 kuna troškova, odnosno vraćaju onoliko koliko su posudili.

Kada se održava Interliber 2018. godine?

Ove godine održat će se 41. Interliber i to od 13. do 18. studenog, na već poznatoj lokaciji, Zagrebačkom velesajmu, odnosno njegovom 5. i 6. paviljonu. Na sajmu će sudjelovati više od 300 izlagača, a kupnju knjiga moći ćete upotpuniti sudjelovanjem u radionicama i čitaonicama, sudjelovanjem u dodjelama nagrada, aukcijama, kvizovima i još mnogim zanimljivim aktivnostima. 

Kako je riječ o jednom od najvećih događanja u regiji, znamo da mnogi od vas dolaze iz raznih krajeva Hrvatske, pa i susjednih zemalja. Stoga vas vjerojatno zanimaju i ostale informacije kao što su parkiranje  i cijena parkinga te opcije plaćanja, a možda i gdje biste se mogli smjestiti kad stignete u Zagreb ako dolazite na nekoliko dana. Te informacije možete pronaći na službenim stranicama Interlibera pod linkom korisne informacije.

Interliber program

Najveći novitet ove godine je Sajam svjetskog obrazovanja koji se održava 16. I 17.11.2018. na kojem će svi zainteresirani za formalno i neformalno obrazovanje u inozemstvu, kao i Work&Travel USA programu studentske kulturalne razmjene u SAD-u. Osim toga, polaznici radionica i predavanja mogu ostvariti popust na jezični tečaj koji h zanima, pa čak i saznati kako dobiti stipendiju.

Jedno od najzanimljivijih događanja ljubiteljima književnosti, bit će Premium program, gdje će organizatori ugostiti brojne inozemne autore.

Osim književnih događanja, Interliber će kao i svake godine, nuditi i ona znanstvena, namijenjena uglavnom djeci i mladima. Pa će se tako održati manifestacija „U školici Znanstvenog kvarta“, gdje će se posjetitelji moći družiti i razgovarati s hrvatskim znanstvenicima. Djeca će se moći zabavljati uz primjerene pokuse, te natjecati u kvizovima znanja.

Kvizovi su dodatan sadržaj ovog Interlibera, naime, ove će se godine održati Ekipno državno prvenstvu u kvizu, što će biti veliki događaj za sve kvizaše i njihove fanove.

Ono najvažnije – knjige!

Uza sve zanimljive programe Interlibera, ono zbog čega primarno dolazimo na ovaj veliki sajam su knjige. I ove godine bit će izložene najpoznatije knjige svih izdavača. Za svakoga će pronaći po nešto, od novih naslova do antikviteta, od beletristike do stručnih knjiga. Kao i svake godine, sve knjige koje poželite, mogu se naći i u vašoj kućnoj ili poslovnoj biblioteci, samo što se ove godine ne morate brinuti kako ćete za njih skupiti novac.

Ferratum banka daje vam najbolje brze pozajmice koje mogu biti vaše u samo nekoliko klikova. Za nove korisnike traje jedinstvena akcija «Posudi 3, vrati 3», što znači da ako ste novi korisnik i prvi put podižete mikro kredit ili pozajmicu u iznosu od 300 do 3.000 kn, vraćate točno onoliko kuna koliko ste posudili na 30 dana.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje...

...stoga posjetite Interliber, pa čak i ako nemate nikakvu namjeru nešto kupiti! Ako se slučajno predomislite, a niste se pripremili, zapamtite da je Ferratum spreman za vašu promjenu raspoloženja!

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?