Kredit bez ovjere poslodavca

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Ožujak je mjesec poznat po svojoj prevrtljivosti.  No iako je  ožujak mjesec u kojem ništa nije sigurno i teško je planirati unaprijed, to ne znači da ne postoji način da se osjećamo sigurno i imamo stabilnost u svom životu.

U Ferratum banci, ožujak je poput bilo kojeg drugog mjeseca u godini – siguran i transparentan. Uvijek smo dosljedni našoj ponudi i uvjetima realizacije kredita, a jedan od tih uvjeta je i realizacija kredita, nakon potrebne prikupljene dokumentacije.

Spomenuta dokumentacija ne uključuje ovjeru poslodavca jer smatramo da je kredit osobna stvar svakog pojedinca i postoje drugi načini provjere kreditne sposobnosti koji ne otkrivaju ranjivost zaposlenika pred poslodavcem, niti ga dodatno stigmatiziraju.

Svi naši online krediti i brze pozajmice realiziraju se bez odgode, bez nepotrebnog prikupljanja velikih količina papira i dokumentacije od koje će vas zaboljeti glava.

Od potrebne dokumentacije bit će potrebno priložiti:

  • Selfie fotografiju na kojoj se pored vašeg lica nalazi i osobna iskaznica
  • Obostrane fotografije osobne iskaznice
  • Fotografije kartice tekućeg računa

Nakon prijave za kredit, poslat ćete nam mailom:

  • Potpisani Ugovor o kreditu
  • Potvrdu o jamstvu za kredit

U slučaju da ste stariji od 24 godine, za kredit do 6000 kuna potrebna je samo osobna iskaznica.

Da biste podigli kredit u Ferratum banci potrebno je ispuniti online prijavu koja može trajati svega nekoliko minuta, a isplata novca na vašem računu moguća je već tog istog dana! Odaberite iznos kredita i rok otplate te priložite potrebnu dokumentaciju.

Ako ste novi korisnik Ferratum banke, predlažemo da iskoristite veliku promotivnu akciju jer upravo sada možete podići sve vrste kredita u iznosu od 300 do 3000 kn na rok otplate do 30 dana uz 0 kn kamata! Nema skrivenih troškova, vratit ćete točno onoliko koliko ste posudili. Niti lipe više!

Nakon što ste unijeli svoje osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresu, broj mobitela, OIB, IBAN...) te priložili svu potrebnu dokumentaciju, kroz kratko vrijeme primit ćete mail u kojem se nalazi Ugovor o kreditu.

Ugovor o kreditu potrebno je potpisati te nakon toga, s jamstvom za kredit, vratiti nazad u banku. Cijeli proces možete obaviti isključivo online, u istom danu i bez znanja vašeg poslodavca.

Ako kod bilo kojeg koraka prijave imate pitanja, nedoumice ili vam je potrebna pomoć pri ispunjavanju prijave za kredit, možete se obratiti našoj korisničkoj službi koja će  vas uputiti u sljedeći korak i pomoći vam da dođete do odgovara na sva vaša pitanja i do novca koji trebate.

U Ferratum banci su uvjeti kreditiranja stabilni, za razliku od vremenskih (ne)prilika koje donosi prevrtljivi ožujak. Do novca kroz brze online kredite možete doći već istog dana, uz minimalni anagažman i bez potvrde poslodavca. Cijeli proces je brz, jednostavan i siguran što jamče i brojni zadovoljni korisnici.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?