Kako podnijeti zahtjev za online kredit u Ferratum banci

0800 7707 ; Prijave 0-24h

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Danas većina nas živi ubrzanim životom. Između rada i trčanja uokolo kako bi se obavile razne stvari, može biti izazov pronaći slobodni trenutak za dovršetak nezavršenih poslova.

Kako je opisano u članku iz časopisa The Economist iz 2014. uvijek se predviđalo da će u budućnosti radno vrijeme biti kratko, a godišnji odmori dugi.

Iako smo vidjeli mnoga tehnološka dostignuća koja su osmišljena da pomognu automatizirati naše živote i smanjiti radno vrijeme, nekako se čini da smo zauzetiji nego ikada prije.

Rješavanje stvari

Zamislite da Vam partnerova obitelj dolazi u posjet iz daljine sljedećeg vikenda, što će biti prvi put da vidi Vaš stan, jer ste se oboje preselili prošle godine.

Mjesecima ste oboje planirali isprazniti kutije u drugoj sobi i pretvoriti je u gostinjsku sobu. Međutim, u posljednje vrijeme su vrijeme i novac postali luksuz koji si niste mogli priuštiti.

Sada kada imate rok i kada ste dobili poticaj da dovršite sobu, oboje ste odlučili da će kratkoročni kredit biti od velike pomoći.

Odlazak u Vašu banku

Sljedećeg dana ste posjetili svoju lokalnu banku kako biste istražili kreditne mogućnosti. Nakon 10 minuta vožnje pokušavajući pronaći parkirno mjesto, napokon ste ušli u banku i rečeno Vam je da sjednete. 30 minuta kasnije, predstavnik banke Vas poziva.

Nakon 20 minuta razgovora o tome koji bi kratkoročni kredit mogao biti najbolji za Vas, od Vas se traži kopija Vašeg ugovora o radu, kao i kopije Vaših posljednjih nekoliko poreznih prijava.

Nažalost, ne samo da nemate niti jedan od tih dokumenata kod sebe, već niste sigurni imate li ih uopće i kod kuće. Dakle, sada, nakon što ste proveli sat vremena u banci, morate se vratiti kući, potražiti dokumente ili zatražiti kopije, a zatim u nekom trenutku početi sve iznova.

Budući da obitelji Vašeg partnera dolazi u posjet za samo tri dana, sigurno mora postojati lakša opcija. E pa postoji.

Dobivanje online kredita

Bez obzira na to koliko ste zauzeti, bez obzira na to koliko ste u gužvi s vremenom, ako Vam je potreban brz pristup novcu, tu smo za Vas. Uz Ferratum Money, dobivanje kratkoročnog kredita nikad nije bilo lakše.

Podnesite zahtjev za kratkoročni kredit brzo i jednostavno putem interneta, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Podnošenja zahtjeva za online kredit podrazumijeva, naravno, da nema čekanja u redu i da nema nikakve papirologije.

Znamo da je vrijeme od ključne važnosti kada je riječ o kratkoročnim kreditima. Želite realizirati neke stvari. Stoga je naša misija pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje.

Potrebno je samo nekoliko minuta za ispunjavanje zahtjeva i, zahvaljujući automatiziranoj tehnologiji kreditne procjene, možemo donijeti odluku o kreditu u roku od nekoliko sekundi. Čim Vam se kredit odobri te čim dostavite svu potrebnu dokumentaciju, dobit ćete novac na Vaš bankovni račun istoga dana.

Stoga samo naprijed - olakšajte si život jednim od naših online kredita.

Želim Ferratum gotovinski kredit