Kako do novca kada ga trebate hitno ili kako pametno utrošiti 15 minuta

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Vama je potrebno napraviti par klikova, a nama je potrebno samo 15 minuta (nakon što dostavite svu potrebnu dokumentaciju) da vam prebacimo sredstva na račun kad ih trebate hitno. A ako se prijavite za Mikrokredit, ostvarit ćete 30% popusta na bankovnu naknadu.

A što sve možete napraviti tijekom 15 minuta?

1. Meditirajte

15 minuta je sasvim dovoljno vremena za odraditi vježbicu meditacije koja će vam pomoći da sakupljeni dnevni stres izbacite i osjećate se bolje. Pokušajte. Važno je samo usredotočiti se na disanje i umiriti se na 15 minuta. Razmišljajte isključivo o tjelesnom mehanizmu disanja i opuštanju.

2. Napravite smoothie

Ne možete pogriješiti sa smoothiem. Zdrav je, osvježavajuć i možete samo napraviti dobro za sebe. Zapravo vam ne treba 15 minuta da ga napravite, treba vam puno manje, no ako ste kod kuće, onda ga imate vremena napraviti i popiti bez žurbe.

3. Čitajte knjigu

Ako ste kod kuće, uzmite knjigu s police, bilo koju, ali jednu s police, i počnite čitati. 15 minuta, koliko nam treba da vam isplatimo kredit na račun kad ga hitno trebate, bit će dovoljno da pročitate dio i odlučite se želite li nastaviti čitati knjigu dalje. Ako ste ipak negdje vani, učinite isto s online servisom za čitanje knjiga.

4. Pošaljite poruku

Preletite popisom svojih prijatelja i javite se nekome koga niste čuli dugo. Dobro ćete se osjećati nakon kratkog ćaskanja, a potencijalno se možete dogovoriti za kavu i obnoviti prijateljstvo.

5. Napravite popis

Popis je jedan od najboljih alata produktivnosti i organizacije. Sad kad imate 15 minuta vremena dok vam ne prebacimo kredit na račun kad ga trebate hitno, napravite popis svih zadataka koje morate obaviti. Nema boljeg osjećaja nego križati dovršene zadatke.

Vrijeme je relativan pojam. Uostalom, znate i sami kako 15 minuta čekanja nekoga tko kasni nije isto kao 15 minuta trčanja po stanu dok se spremamo za izlazak kad kasnimo.

U svakom slučaju – ne ustručavajte se potražiti pomoć kad vam je potrebna. U par klikova i svega 15 minuta, sredstva će biti na vašem računu.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako smatrate da vam je pomogla. Podijelite ovu objavu ako znate neke druge osobe koje bi mogla inspirirati. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želim Ferratum kredit