Kako brzo do struje nakon isključivanja

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Struja. Život bez struje nam je nezamisliv, ali nevjerojatno je koliko se često događa da ostajemo bez nje. Kad se to dogodi zbog više sile (radova i sličnog), to još možemo tolerirati. No, što kad bez nje ostanemo zbog nakupljenih neplaćenih računa?

Život ne mora stati ako su Vam isključili struju

Otiđite do prijatelja ili u kafić koji ima internet, i javite nam se na ferratumbank.hr umjesto da bezglavo prebirete po svojim kontaktima u potrazi za nekim tko bi Vam uletio s par stotina ili par tisuća kuna do iduće plaće!

Slična se stvar dogodila Mariju (32), dan prije vikenda kad su mu dolazili gosti. «Mislio sam da me elektra još neće isključiti, ali onda sam došao u stan nakon posla, i ništa nije radilo. Provjerio sam sa susjedima, i oni su svi imali struju. Shvatio sam što je. Isključili su me. A bio je četvrtak, poslijepodne! Za vikend sam trebao imati goste kod sebe, a nisam znao ni kako ću platiti, ni kada..., ni kada bih mogao očekivati da me uključe sve i da nabavim novce nekako...».

Mario je zvao brata i objasnio mu što se dogodilo i da je kratak do iduće plaće, a nakupila su mu se 3 računa za struju. Brat mu je rekao da bi mu pomogao, no i sam čeka plaću pa jednostavno ne može uskočiti. Ali mu je brat rekao da je čuo za našu akcijsku ponudu «Posudi 4000 – vrati 4000!» koja daje besplatni kredit za nove korisnike uz rok vraćanja do mjesec dana.  Mario se javio iz susjedovog stana preko mobitela, a korisnička služba ga je provela kroz korake koji mu nisu bili jasni. «Čak je i elektra bila susretljiva jer sam platio i račune i naknadu za ponovno uključenje u roku dva sata otkad su me isključili, pa su mi poslali djelatnike koji su mi uključili struju već sutradan. Vikend sam dočekao kao da se ništa nije dogodilo!»

Ferratum bank voli sretne priče

«Ne mogu vjerovati da sam ovo tako lako riješio! Baš mi je laknulo. Dobro vas je imati kao asa u rukavu u ovakvim nezgodnim situacijama.» javio je Mario kad je zahvalio našem službeniku na pomoći i brzini. Rekao je da nije imao pojma da postojimo, jer mu dosad nešto takvo nije trebalo. Ali da mu je ovo tisuću puta bolje od posuđivanja od prijatelja, ili još gore, svoje obitelji.

Kad gori pod nogama, udahnite i sjetite se da postojimo

Ono što je Mariju bilo važno je pronaći partnera koji će mu pomoći baš tada, u tom trenu, ne za 5 dana dana. Oslonac  je pronašao u Ferratum banci. Mi smo sretni što nas je pronašao i što imamo još jednog sretnog klijenta, a Mario je naravno bio zadovoljan jer je sredio stvar.

Zato zapamtite da kod nas kao novi korisnik kredita Ferratum banke, bez prebacivanja Vaših primanja, možete iskoristiti veliku promotivnu ponudu «Posudi 3000 – vrati 3000!» putem koje možete posuditi od 300 do 3000 kn uz 0 kn bankovnih naknada i rok otplate do 30 dana.

Preporučite nas ako ste zadovoljni uslugom

Mario je, zadovoljan ovakvom uslugom, suradnju s Ferratum bankom preporučio i svojoj kolegici s posla.

„Tek sam počela raditi nakon studija“ rekla nam je Tina (26) „I neplanirani troškovi mi teško padaju. Nedavno sam trebala dodatnu gotovinu za put u inozemstvo, i Mario mi je preporučio Ferratum banku. Njihova sam nova korisnica pa su mi savjetovali kako mogu iskoristiti veliku promotivnu akciju i uzeti besplatni prvi kredit za nove korisnike. Za moju početničku plaću, odlično je što moram vratiti samo onoliko novca koliko sam i posudila. Ni lipe više!“

Ova akcija Ferratum banke vrijedi za sve nove korisnike, koji prema uvjetima poslovanja mogu posuditi od 300 do 3000 kuna, uz 0 kn bankovnih naknada, na rok otplate do 30 dana. Brzi dolazak do novca dodatno Vam može olakšati korisnička podrška banke, koja će Vam pomoći da zatražite i dobijete novac koji trebate.

«Vjerujem da svatko nastoji slijediti svoje snove i radom učiniti nešto od svog života. To nije uvijek lako i dogode se neplanirane stvari. Zato je odlično što imamo banku na koju zaista možemo računati onda kad je važno i hitno.» zaključio je Mario, a mi se apsolutno slažemo.

Ako i Vama treba banka koja će podržati ostvarenje Vaših snova i olakšati Vam život, Ferratum bank je tu za Vas!

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?