Kad stranci hrle u Hrvatsku: Bijeg u inozemstvo

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Zarada od turizma nikada u povijesti čovječanstva nije bila toliko velika kao 2018. godine. Prema podacima UN-ove Svjetske turističke organizacije, prošle godine je zabilježeno 1,4 milijardi turističkih putovanja diljem svijeta, a svaki 70. svjetski turist došao je u Hrvatsku.

Dok je Hrvatska milijunima stranih gostiju omiljena destinacija za odmor, iz godine u godinu raste broj hrvatskih građana koji ljetovanje žele provesti u inozemstvu te tako uz odmor upoznati i druge kulture.

Ako i sami razmišljate o tome da odmor ove godine provedete na nekoj destinaciji izvan Hrvatske, donosimo vam nekoliko prijedloga.

Kreta

Ovaj najveći grčki otok idealna je destinacija za putnike koji vole istraživati, mlade parove, solo putnike, ali i za obitelji s djecom. Nepregledni nasadi maslina, limuna i naranči te kombinacija visokih planina, prekrasnih plaža i kristalno čistog mora nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Na Kreti možete uživati u slikovitim primorskim mjestima, tradicionalnim brdskim selima ili pak modernim turističkim središtima. Ovaj otok nudi gotovo najveći izbor all inclusive hotela i resorta u Europi koje je moguće rezervirati već po cijeni od 450 kn dnevno.

Mallorca

Mallorca je još 60-ih godina prošlog stoljeća postala omiljeno europsko turističko središte i sinonim za moderni turizam. U ljetnim mjesecima predstavlja pravi hedonistički raj za mlađu populaciju željnu provoda, koja se uglavnom okuplja u glavnom gradu Palma de Mallorca.

Palma de Mallorca je jedinstvena kombinacija bogate gastronomske ponude, atraktivnih kulturno-povijesnih znamenitosti te ludog noćnog života. Jedno od najposjećenijih mjesta na otoku je Playa del Palma – najpoznatija pješčana plaža koja se nalazi južno od centra grada. Milijuni turista posjećuju ovu plažu zbog neprekidne zabave koja tijekom dana uključuje kupanje i vodene sportove, a kasnije se pretvara u lude noćne provode u restoranima i barovima koji se ondje nalaze.

Rodos

Još jedan grčki otok na kojem možete dobiti all inclusive odmor za manje od 500 kn dnevno. Rodos gostima pruža bogatu gastronomsku ponudu i odličan smještaj, a sve to uz iznimno gostoljubive domaćine. Ako osim odmora na plaži tražite i noćnu zabavu, glavni grad je idealno odredište za vas. Svi hotelski smještaji nalaze se u blizini plaže, ali i starijeg dijela grada u kojem se nalaze brojni barovi, restorani i trgovine.

Oni koji su željni mirnijeg odmora mogu birati između ljetovališta Kalithea, Lindos, Lardos, Pefkos i Haraki.

Turska rivijera

Na raskrižju Europe i Azije, okružena veličanstvenim planinskim lancem Taurus, nalazi se najljepša obala Turske poznata kao turska rivijera. Biser turske rivijere svakako je Antalijski zaljev koji je zbog svojih dugih ljeta i popularnih ljetovališta postao prvoklasno odredište za odmor.

Turska posjetitelje oduševljava bogatom poviješću, raznolikim kulturnim nasljeđem i arheološkim znamenitostima, ali i odličnim hotelima s bogatim all inclusive programima.

All inclusive aranžmane u trajanju od sedam ili više noćenja moguće je pronaći već po cijeni od 4.000 kuna. Uz noćenje u hotelu s pripadajućom uslugom, aranžmani uključuju povratni let iz Ljubljane, mogućnost besplatnog parkinga, aviopristojbe, transfer zračna luka-hotel-zračna luka te predstavnika u zračnoj luci i Turskoj.

Brzi zajam za ljeto u inozemstvu

Ako vas privlači ideja da ovogodišnje ljetovanje provedete na jednoj od ovih destinacija ili na nekom drugom mjestu u inozemstvu, a nedostaje vam financijskih sredstava, pozivamo vas da iskoristite priliku i zatražite brze pozajmice online.

Svi novi korisnici online pozajmice mogu dobiti BESPLATNO, što znači da se za Mikro kredite u iznosu od 300 do 3.000 kuna uz rok otplate do 30 dana plaća 0 kuna bankovnih troškova – koliko posudite, toliko ćete i vratiti!

U slučaju da trebate veći iznos, provjerite ponudu i uvjete gotovinskih kredita do 10.000 kuna, dok postojeći korisnici Ferratum banke na raspolaganju imaju gotovinske Plus kredite u iznosu od 2.000 do 10.000 kuna na rok otplate od 2 do 12 mjeseci.

Putovanja imaju višestruko pozitivno djelovanje na naše tijelo i um, a putujući u druge zemlje obogaćujemo svoja iskustva i proširujemo vidike. Stoga iskoristite pogodnosti koje vam nudimo i već danas krenite s planiranjem ljetovanja u inozemstvu.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?