Instantor - brz put do novca

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Ferratum Bank - Brzi krediti s isplatom već unutar 15 minuta. Provjerite koliko smo brzi!

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Prijave 0-24, 365 dana u godini!

 

Instantor - brz put do novca

 

Bilo da Vam treba pomoći da kažete "da" zlatnoj prilici, da napravite sljedeći korak na svojem putovanju, ili Vam treba pomoć u situaciji iz svakodnevnog života poput popravka automobila, mi u Ferratum Banku znamo da je vrijeme od presudne važnosti.

Zato sa zadovoljstvom predstavljamo Instantor - alat koji nam pomaže da ubrzamo proces davanja online kredita koji Vam je hitno potreban.

Što je Instantor?

Instantor je švedska tvrtka koja upravlja identitetom i provjerom potrebnom za obradu kredita i zahtjeva za kredit bez potrebe da podnositelj zahtjeva šalje dokumentaciju, što ubrzava postupak prijave i odobrenja kredita.

  • Brza, jednostavna i sigurna provjera putem interneta
  • Podnositelji zahtjeva za kredit prijavljuju se u svoje internet bankarstvo unutar Ferratum bank prijave za kredit, a Instantor obavlja ostalo
  • Podnositelji zahtjeva dobivaju odgovor nekoliko minuta nakon podnošenja zahtjeva za gotovinski kredit
  • Nema potrebe za slanjem platnih lista ili bankovnih izvadaka
  • Povećava vjerojatnost odobrenja kredita
  • Pouzdan i siguran - osobni podatci se ne pohranjuju, te se koriste isključivo u svrhu jednokratne procjene kreditne sposobnosti.

Kako Instantor funkcionira?

Sve donedavno je provjera odobrenja brzog kredita podrazumijevala da klijenti moraju osobno poslati kopiju svoje osobne iskaznice zajedno s kopijama njihovih platnih lista putem e-pošte, telefaksa ili obične pošte. Nema potrebe napominjati da to je značilo da je proces podnošenja zahtjeva, provjere i odobrenja online kredita oduzimao puno vremena.

Danas, zahvaljujući Instantoru, provjera je ubrzana i pojednostavljena. Podnositelji zahtjeva za kredit jednostavno se prijave u svoj internet bankovni račun, a postupak provjere provodi se putem naprednog sigurnosnog sustava (SSL, šifriran putem enkripcije VeriSign i Trust-e).

Nakon što se podnositelj zahtjeva prijavi u svoj bankovni račun, Instantor uspoređuje i provjerava podatke podnositelja zahtjeva i obavještava nas o njegovoj financijskoj situaciji.

Koje su prednosti Instantora?

Jednom riječju – jednostavnost. Dok su podnositelji zahtjeva za kredit prije obično trebali poslati kopije svojih osobnih iskaznica i financijsku povijest, Instantor sada ubrzava proces podnošenja zahtjeva za kredit.

Instantor nam pomaže u procesu donošenja odluka brzo i učinkovito, tako da dobijete novac koji Vam je potreban kada Vam je potreban, i to bez gnjavaže.

Je li Instantor pouzdan i siguran?

Kao vodeći međunarodni pružatelj mobilnih financijskih usluga i pionir na području financijske tehnologije, mi iz tvrtke Ferratum Bank ozbiljno shvaćamo Vašu sigurnost.

Svi podaci dostavljeni Instantoru zaštićeni su standardnom industrijskom enkripcijom (SSL, šifriran putem enkripcije VeriSign i Trust-e). Kada se korisnik prijavi u svoj bankovni račun, Instantor ne pohranjuje niti sprema nikakve korisničke podatke, te ne može mijenjati nikakve informacije niti obavljati nikakve radnje unutar korisničkog računa. Instantor jednostavno analizira financijsku situaciju korisnika.

Zahvaljujući Instantoru, uz Ferratum Bank možete češće reći "da" životu.

Želim Ferratum gotovinski kredit