Instantor - brz put do novca

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

Bilo da Vam treba pomoći da kažete "da" zlatnoj prilici, da napravite sljedeći korak na svojem putovanju, ili Vam treba pomoć u situaciji iz svakodnevnog života poput popravka automobila, mi u Ferratum Banku znamo da je vrijeme od presudne važnosti.

Zato sa zadovoljstvom predstavljamo Instantor - alat koji nam pomaže da ubrzamo proces izdavanja online kredita koji Vam je hitno potreban.

Što je Instantor?

Instantor je švedska tvrtka koja omogućuje sigurnu, automatiziranu analizu identiteta i kreditne sposobnosti vlasnika tekućeg računa, potrebne za obradu zahtjeva za kredit bez potrebe dostave dokumentacije, što znatno ubrzava postupak prijave i odobrenja kredita.

  • Brza, jednostavna i sigurna online analiza kreditne sposobnosti u svrhu odobrenja zahtjeva za kredit
  • Podnositelji zahtjeva za kredit prijavljuju se u svoje internet bankarstvo unutar Ferratum bank prijave za kredit, a Instantor obavlja ostalo
  • Procjena i odobrenje kredita nekoliko minuta nakon podnošenja zahtjeva za gotovinski kredit
  • Nema potrebe za slanjem platnih lista ili bankovnih izvadaka
  • Veća vjerojatnost odobrenja kredita
  • Pouzdan i siguran - osobni podatci se ne pohranjuju, te se koriste isključivo u svrhu jednokratne procjene kreditne sposobnosti.

Kako Instantor funkcionira?

Sve donedavno je provjera odobrenja brzog kredita podrazumijevala da klijenti moraju osobno poslati kopiju svoje osobne iskaznice zajedno s kopijama njihovih platnih lista putem e-pošte, telefaksa ili obične pošte. Nema potrebe napominjati da to je značilo da je proces podnošenja zahtjeva, provjere i odobrenja online kredita oduzimao puno vremena.

Danas, zahvaljujući Instantoru, analiza kreditne sposobnosti (u svrhu odobrenja zatraženog kredita) je ubrzana i pojednostavljena. Podnositelji zahtjeva za kredit jednostavno se, u sklopu Ferratum Bank web stranice, prijavljuju u svoj online banking račun, nakon čega Instantor provodi postupak analize kreditne sposobnosti (putem naprednog sigurnosnog sustava SSL, šifriranog putem enkripcije VeriSign i Trust-e), uspoređuje i provjerava podatke podnositelja zahtjeva te obavještava Ferratum banku o kreditnoj sposobnosti osobe koja se prijavljuje za kredit.

Koje su prednosti Instantora?

Jednom riječju – jednostavnost. Dok su podnositelji zahtjeva za kredit prije obično trebali dostavljati banci svoju financijsku povijest, Instantor sada ubrzava proces podnošenja zahtjeva za kredit automatski analizirajući financijsku povijest klijenta.

Instantor nam pomaže u procesu donošenja odluka brzo i učinkovito, tako da dobijete novac koji Vam je potreban kada Vam je potreban, i to bez gnjavaže.

Je li Instantor pouzdan i siguran?

Kao vodeći međunarodni pružatelj mobilnih financijskih usluga i pionir na području financijske tehnologije, mi iz tvrtke Ferratum Bank ozbiljno shvaćamo Vašu sigurnost.

Svi podaci dostavljeni Instantoru zaštićeni su standardnom industrijskom enkripcijom (SSL, šifriran putem enkripcije VeriSign i Trust-e). Kada se korisnik prijavi u svoj bankovni račun, Instantor ne pohranjuje niti sprema nikakve korisničke podatke, te ne može mijenjati nikakve informacije niti obavljati nikakve radnje unutar korisničkog računa. Instantor isključivo analizira financijsku situaciju korisnika.

Zahvaljujući Instantoru, uz Ferratum Bank možete češće reći "da" životu.

Želim Ferratum gotovinski kredit