Euforija počinje! Donosimo top 5 lokacija za gledanje i navijanje

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Jeste li i Vi među brojnim nogometnim fanovima koji jedva čekaju početak Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji? Ako je tako, vjerojatno ste već isplanirali i godišnji odmor kako biste u to vrijeme nesmetano mogli uživati u jednom od najvećih nogometnih praznika. Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. odigrat će se od 14. lipnja do 15. srpnja, kada završava finalnom utakmicom.

Sada je pravo vrijeme za glavne pripreme. Naravno da morate nabaviti sve navijačke rekvizite jer gledanje i navijanje bez njih, jednostavno nije isto. Kape, šilterice, šeširi, šalovi, čarape, privjesci i trube, samo su jedan dio asortimana kojim će se svaki pravi navijač ukrasiti već 16. lipnja, kada će Hrvatska odigrati prvu utakmicu protiv Nigerije u 21:00, u Kalinjingradu.

Ono najvažnije svakako je mjesto na kojem se gleda nogometna utakmica. Osim najvažnije sporedne stvari na svijetu, važna je i zabava koja ide uz nju. Navijanje u skupinama sigurno je i Vama privlačnije, jer osjećaj zajedništva kroz pjesmu i veselje dodatno "diže" cijelu atmosferu.

Stoga na vrijeme isplanirajte gdje ćete gledati utakmice, a mi Vam u nastavku donosimo neke od najboljih opcija.

Nogometni stadion

Ako ste među najvećim nogometnim fanovima, sigurno Vam nije problem potegnuti do Rusije i uživo pratiti nogometne utakmice. Predivna atmosfera, pivo koja teče u potocima, navijanje i tulumi nakon utakmica, plan su Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Rezervirajte smještaj, odaberite utakmice i uz brzi zajam počastite se najboljim godišnjim odmorom. A sve to bez nepotrebnog gubitka vremena kojeg radije utrošite na okupljanje ekipe i planiranje nezaboravnog provoda.

Kafić

Ako ne možete dobiti godišnji odmor, najluđa atmosfera sigurno Vas čeka i u Vašem omiljenom kafiću. Odaberite onaj s najvećim televizijskim ekranom ili projektorom, i uz poznata i nepoznata lica osjetite adrenalin, strah i radost bodreći vatrene iznova do pobjede. Odjenite se u kockice, ukrasite automobil zastavom i uz najbolju ekipu uputite se do kafića. Organizirajte se na vrijeme, pa nakon utakmice, proslavite uz roštiljanje.

Kućno kino

Nogometne utakmice možete gledati i iz svog doma, naravno, ako imate najveći ekran i najbolje kućno kino ili projektor. Vjerujemo da Vam kao vatrenom navijaču i glavnom organizatoru gledanja nogometnih utakmica i navijanja neće biti problem stvoriti najbolju navijačku atmosferu u svom domu ili čak na balkonu. Izbor televizora i kućnih kina za vrijeme velikih nogometnih događanja je velik, pa izaberite najbolje za Vas. Kupite ga s lakoćom uz online pozajmice, pozovite prijatelje i susjede, pripremite hranu i piće i slavite pobjede Hrvatske nogometne reprezentacije do ranih jutarnjih sati.

Organizirano gledanje na trgovima

Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva bit će organizirano i gledanje nogometnih utakmica na svim većim gradskim trgovima. Volite li velika okupljanja, glasno navijanje i puno užarenih lica, ovakav način navijanja idealan je za Vas. Očekuje vas i prigodni program te brojni koncerti uz koje zabava neće prestajati do kasnih noćnih sati.

Preostaje Vam još malo vremena da se organizirate, isplanirate gledanje utakmica i nabavite sve navijačke rekvizite. Nogomet je timski sport, kao i navijanje, pa uvijek budite sigurni da uz sebe imate najbolju ekipu koja vas razumije i dijeli iste navijačke interese kao i vi. Bez dobrog navijanja, gledanje jednog od najvažnijih događaja u životu svakog nogometnog fana, gotovo je nemoguće.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 Ocijenite nas! Molimo Vas ocijenite ovaj razgovor kako bismo poboljšali našu uslugu +