Top 10 božićnih poklona koje možete darovati ovih blagdana

27.08.2021#Općenito

Blagdani i kupovanje božićnih poklona mogu biti izazovni čak i u „normalnim“ okolnostima, a 2020. nam je osim raznih pandemijskih izazova donijela i mjere kojih ćemo se morati pridržavati čak i za vrijeme blagdana. Naravno, u potpunosti podržavamo odgovorno ponašanje no sasvim je razumljivo da je teško prihvatiti da ovo doba, koje smo u prethodnim godinama provodili u druženju s obitelji i prijateljima, ove godine moramo provesti u krugu najuže obitelji, odnosno samo s članovima kućanstva. Iako je cijela ova godina bila više nego izazovna, ipak nam je donijela i neke dobre stvari. Naš tradicionalni Božićni Barometar pokazao je kako su nam ove godine puno manje u fokusu materijalne stvari, a zdravlje, druženje i vrijeme sa svojim najbližima stavljamo na prvo mjesto. Kako je pandemija promijenila naše ponašanje, tako su se promijenile i neke naše navike pa i način na koji provodimo slobodno vrijeme te aktivnosti s kojima se bavimo.

Kako podržavamo odgovorno ponašanje tijekom blagdana, tako naravno podržavamo i odgovorno ponašanje prilikom kupovine darova. U idealnim okolnostima, već ste obavili kupovinu ili barem imate ideju što ćete za Božić darovati svojim najmilijima no u slučaju da vam nedostaje ideja, uskačemo s našim prijedlozima top 10 poklona koje možete pokloniti ovaj Božić!

1. Personalizirani set posuđa za cijelu obitelj

Većinu vremena provodite doma sa svim svojim ukućanima i već vam je pomalo dosta da vam netko uzima baš onu vašu šalicu ili omiljenu čašu, koja je uvijek u pranju kad je vi želite uzeti? Predlažemo jedan obiteljski poklon u obliku personaliziranog seta šalica ili čaša s imenima i najsmješnijom fotografijom svakog ukućana. Većina print studija nudi i uslugu tiska na šalice, tako da brzo nađite najbližu printaonicu, izvucite omiljene slike vaših ukućana i u nekoliko klikova imate jedan kreativan i koristan božićni poklon koji će zasigurno izmamiti osmijeh svih koji će ga koristiti.

 

 

2. Novi TV za vaše filmofile ili audio sustav za strastvene ljubitelje glazbe

Imate člana obitelji koji obožava gledati filmove na velikom platnu, međutim pandemija mu je onemogućila redovite odlaske u kino, a vaš ljubitelj glazbe nije mogao otići niti na jedan koncert ove godine? Onda imamo pravu ideju za vas! Iskustvo odlaska u kino i gledanja najnovijih filmskih naslova možda je trenutno nedostupno, međutim novi TV i streaming servisi svakako bi mogli biti dostojna zamjena dok se stvari ne vrate u normalu. Također, koncerti i glazba uživo jedan su poseban doživljaj, ali kvalitetan sustav za reprodukciju glazbe može pružiti odličnu zamjenu koju bi svaki ljubitelj koncerata rado imao u vlastitom domu.

3. Nova igraća konzola

Rijetko tko još nije čuo da je novi PlayStation 5 nedavno stigao na tržište pa tako vjerojatno ni mlađa generacija vaših ukućana. Bio to jedan od PlayStationa ili pak neka druga igraća konzola, vjerujemo da bi ovakav poklon donio sate zabave i smijeha čak i za one odrasle članove obitelji koji možda ni ne žele priznati da bi potajno željeli ovaj poklon. Dugi zimski dani uz zabavu za cijelu obitelj, vikendi doma više ne zvuče toliko monotono, zar ne?

4. Karta svijeta

Za sve ljubitelje putovanja, 2020. je vjerojatno bila najizazovnija godina ikad. Većina planova za neka ozbiljnija putovanja bilo je otkazano ili prebačeno na 2021. no nikad nije prerano za planiranje idućeg putovanja. Zato vam predlažemo da vašem putoholičaru poklonite kartu svijeta kako bi mogao maštati, planirati i ucrtati sve destinacije koje bi htjela ili htio posjetiti u 2021. godini.

5. Pidžama/Trenirka

Zvuči li vam pidžama uz npr. čarape kao jedan klasični božićni klišej? No za Božić 2020. vjerojatno ne postoje prikladniji odjevni predmeti, slažete li se? Možda neki poslovi i pozicije zahtijevaju određenu vrstu odijevanja čak i uz rad od doma, no sigurni smo kako su najnošeniji odjevni predmeti posljednjih godinu dana upravo pidžame i trenirke. Upravo zato, predlažemo da svoje ukućane iznenadite ovakvim klasičnim božićnim poklonom, jer sasvim je sigurno da će da imati prilike nositi.

6. Aparat za kavu

Ljubiteljima ovog crnog napitka, protekla godina bila je također izazovna, pogotovo ako su kavu navikli piti u društvu i u kafiću. Osim nedostatka druženja, teško je doma rekreirati kavu iz kafića, osim ako ne posjedujete kvalitetan aparat za kavu. Za vaše kavopije, predlažemo božićni poklon u obliku aparata za kavu, uz dodatak kvalitetne specialty kave. Sigurni smo da će se sjetiti vas i vašeg poklona, ama baš svako jutro!

7. Sobni bicikl/Bicikl

Svim sportskim entuzijastima, hladno zimsko vrijeme stvara dodatne prepreke za tjelesne aktivnosti budući da su teretane i sportski centri zatvoreni do daljnjeg. Nije sve izgubljeno, postoji pregršt sportskih aktivnosti koje se mogu izvoditi i u vlastitom domu! Pritom ne mislimo samo na vožnju sobnog bicikla, tu su i razne sprave i dodaci kojima bez problema vaši sportaši mogu svoje aktivnosti izvoditi i unutar svoja 4 zida, barem dok ne stigne toplije vrijeme ili dok se epidemiološke mjere ne promijene.

8. Dron

Nekad posljednje čudo tehnike, dronovi su danas postali pristupačni i ljudima koji se ne bave profesionalnim snimanjem. Dron je vaš savršen pratitelj u svim aktivnostima na otvorenim prostorima stoga se pripremite da vaše obiteljske video snimke i fotografije budu poprilično impresivne!

 

 

9. Mikrofon za karaoke

Da je vaša obitelj bend, tko bi bio Mick Jagger? Čak i ako niste najtalentiraniji pjevači, bluetooth mikrofon za karaoke garantira sate i sate zabave i smijeha s vašim ukućanima. Organizirajte natjecanja, duete ili izazovite svoje ukućane na kućnu verziju zabavne emisije u kojoj se morate prerušiti u svoju omiljenu pjevačicu ili pjevača!

10. Budite kreativni

Svi znamo da najljepši pokloni dolaze od srca. Ako nemate inspiraciju što kupiti svojim najbližima, potaknite kreativnu iskru u sebi i izradite im nešto sami! To može biti slika, fotografija, skulptura ili čak jednostavno neko jelo kojim ćete im pokazati koliko vam je stalo i koliko ste se potrudili za njih. Jer, ipak, Božić je vrijeme u kojem nam je najveći poklon vrijeme provedeno s najbližima.

Ovi blagdani savršena su prilika da svoje bližnje obradujete i iznenadite nekim poklonom koji oni već dugo priželjkuju. Ako za ove božićne poklone trebate malo i “podebljati” budžet, Ferratum brzi krediti savršeno su rješenje za vas!

Prijave za naše online kredite traju svega nekoliko minuta, a ako su svi dokumenti u redu i kredit je odobren, isplata na vaš račun stiže u roku od jednog dana! Zahvaljujući Ferratumovoj revoluciji u digitalnom bankarstvu, cijeli proces prijave za brze kredite bez papirologije možete u potpunosti riješiti online.

Takva realizacija brzih gotovinskih kredita najbrži je način da ostvarite svoje želje.

Kako biste provjerili detalje o visinama pozajmica i rokovima otplate, obavezno provjerite naš kreditni kalkulator uz koji možete lako saznati izračun rate kredita.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: