Što nikako ne napraviti ako planirate vjenčanje u 2021.?

Jedno je sigurno, a to je da ne smijete odustati!

Uz trenutnu epidemiološku situaciju i sve mjere kojih se treba pridržavati, vjerujemo da planiranje vjenčanja može biti poprilično stresno. Vjenčanje je jedan od najljepših dana u životu i često je sam po sebi već stresan, a kamo li u jeku globalne pandemije posebice ako želimo da na njemu budu prisutni svi nam dragi ljudi. Stoga ne čudi da se zbog trenutnih neizvjesnosti i obustave svadbenih svečanosti mnogi parovi a priori odlučuju na odgodu za iduću godinu.

Dobra organizacija i planiranje su i dalje na prvom mjestu

Ono što vrhunsku svadbenu svečanost izdvaja od prosječne su prije svega planiranje i dobra organizacija. Upravo zato gledajte stvari s vedrije strane, 2021. godinu možete shvatiti kao jedan dulji period planiranja i organizacije vašeg dana iz snova, što vam na kraju dana može samo donijeti pozitivne stvari jer ćete svečanost moći isplanirati do najsitnijih detalja. A ako dođe do neke promjene u posljednji trenutak, već ćete imati sve ostalo spremno i isplanirano što bi vam uvelike moglo pomoći u slučaju bilo kakve neizvjesne situacije. I opet, nije li bolje privremeno odgoditi taj veliki dan i strpjeti se, ako to znači da ćete ipak moći ostvariti sve ono što ste i zamislili? Unaprijed možete organizirati gotovo cijelu svadbu, rasporediti troškove koji vas neće snaći odjednom, a ako se nađete u situaciji da vam nedostaje gotovine, tu su uvijek Ferratum brzi krediti!

Kako naći idealnu lokaciju?

Razmišljali ste već o nekim lokacijama, no još niste potpuno sigurni gdje biste htjeli održati svoje buduće vjenčanje? Ono pozitivno što je trenutna situacija donijela je pregršt online informacija, videa i fotografija koji su postali dostupni kako biste se što lakše odlučili za mjesto svoje svadbe. Također, mnoge lokacije nude i opcije virtualnih tura gdje možete saznati i vidjeti razne detalje te popričati preko video poziva s osobama iz organizacije prije nego se osobno odlučite posjetiti ih zbog finalnog odabira. Ako vas muče neizvjesnosti oko rezervacije datuma, svakako ispitajte sve uvjete odgoda ili otkazivanja datuma kako se ne bi našli u nezgodnoj situaciji ako se zbog epidemiološke situacije datum mora dodatno pomicati.

Surađujte s dobavljačima

Pronalazak dobavljača poput fotografa, dekoratera, videografa, DJ-a ili benda za vaše vjenčanje veoma se lako može napraviti online i iz udobnosti svog kućnog naslonjača s obzirom na to da većinu ovih dobavljača možete pronaći online, a njihove portfolije na web stranicama i društvenim mrežama. No unatoč tome što možete istražiti njihove radove online, svakako vam savjetujemo da se putem video poziva upoznate i popričate s bilo kim s kim ćete surađivati na svom vjenčanju. Pitate li se možda zašto je to važno? Na svoje vjenčanje zvat ćete sve ljude koji su vam dragi no bitno je da vam odgovaraju i ljudi koji će na bilo koji način biti vezani za vaše vjenčanje. Zamislite da vam se dogodi da za svadbu angažirate fotografa s kojim niste “kliknuli”. To bi vam moglo itekako pokvariti raspoloženje i moguće je da ćete se čitavu svadbu pitati kakve ćete na kraju dobiti fotke. S vašim fotografom i videografom morate se složiti i biti opušteni kako biste mogli dobiti najljepše fotografije sa svoje svadbe, a isto pravilo vrijedi i za sve ostale suradnike.

Budite fleksibilni i otvoreni za prijedloge

Kad ste mlada ili mladoženja koji planiraju svoj dan iz snova, isprva je teško uopće pomisliti na kompromise jer želite da sve bude savršeno i onako kako ste oduvijek zamišljali. Isto tako, vjerojatno ste svjesni trenutne situacije i da će u planiranju vjenčanja vjerojatno morati postojati neki kompromisi. Možda ćete morati prilagoditi listu uzvanika ili njihov broj, a to je ponekad veoma teško kad želite imati sve voljene na jednom mjestu. Možda to znači da ćete nekoliko puta morati pomicati datum svadbe ili da ćete ipak morati angažirati nekog drugog fotografa ili DJ-a zbog preklapanja u datumima. No sjetite se da je sigurnost i dalje na prvom mjestu i da je najbitnije da su svi vaši voljeni sigurni.

Ako ste upravo sad u planiranju vjenčanja i imate troškove koje morate podmiriti, Ferratum je tu za vas. Mi u Ferratumu želimo osigurati da se vaš dan iz snova ostvari i zato su Ferratum online krediti brzo i jednostavno rješenje kad vam je potrebna gotovina u kratkom roku. Kad je bitno, tu je Ferratum.

Prijave za naše online kredite traju svega nekoliko minuta, a ako su svi dokumenti u redu i kredit je odobren, isplata na vaš račun stiže u roku od jednog dana! Zahvaljujući Ferratumovoj revoluciji u digitalnom bankarstvu, cijeli proces prijave za brze kredite bez papirologije možete u potpunosti riješiti online.

Takva realizacija brzih gotovinskih kredita najbrži je način da ostvarite svoje želje.

Kako biste provjerili detalje o visinama pozajmica i rokovima otplate, obavezno provjerite naš kreditni kalkulator uz koji možete lako saznati izračun rate kredita.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: