Veliki vodič za sezonske rasprodaje: kako najbolje iskoristiti popuste i pronaći najpovoljnije cijene

Koja je najbolja stvar koja se događa zimi nakon blagdana? Pa naravno, sezonski popusti na kojima se mogu uhvatiti zbilja odlične shopping ponude! A kako biti sigurni da kupujete zaista ono što vam treba i po doista najboljim cijenama? Pročitajte naš veliki vodič za zimske rasprodaje!

Napravite popis proizvoda

Rasprodaje i popusti mogu biti doista privlačni jer niske cijene kao da iskaču iza svakog ugla i mogu nas lako namamiti da kupimo stvari koje nam nisu potrebne ili koje u tom trenutku nismo planirali. Kako biste izbjegli takve nezgodne situacije, najbolje je prije odlaska u shopping napraviti listu stvari koje biste željeli kupiti, a kad krenete u kupovinu, držite se striktno tog popisa. Još jedna zgodna stvar koju možete učiniti je dodati i prosječnu cijenu koju biste inače platili taj proizvod kako biste se uvjerili da je cijena koju plaćate zbilja najpovoljnija.

Istražite proizvode prije kupovine

Danas gotovo svaka fizička prodavaonica ima i svoju online verziju. U online prodavaonicama možete naći detaljne opise proizvoda koji vas zanimaju, što je savršena prilika da ih u miru, bez gužve i u udobnosti svog doma istražite. Uzmite u obzir sve značajke proizvoda i istražite koji proizvod bi vam pružio najbolju vrijednost za novac koji ćete platiti. Na taj ćete način istražiti i razne cijene koje se nude u različitim prodavaonicama, a vrlo često ćete biti u mogućnosti i provjeriti dostupnost proizvoda koji vas zanima.

 

 

Odredite budžet

Kao što smo već spomenuli, kako vas siječanjske rasprodaje ne bi zavarale da kupite i više stvari koje ste planirali, postoji još jedan korak koji vam može pomoći u tome - odredite budžet koji želite potrošiti. Ponekad su ponude toliko dobre da vam možda zatreba mala financijska injekcija kako bi vaš budžet to podnio, jer dugoročno će se isplatiti kupovina po tako povoljnim cijenama. U takvim situacijama, tu su za vas brzi i jednostavni Ferratum online krediti uz koje novac na vašem računu može biti već isti dan kad je odobrena isplata! Sigurno i bez nepotrebne papirologije.

Kupujte samo u provjerenim prodavaonicama

Ako ćete vaš siječanjski shopping obavljati online, morate svakako dobro provjeriti jesu li stranice na kojima ste pronašli artikle zbilja prave, provjerene prodavaonice u kojima možete bezbrižno kupovati. Ovakvi periodi u godini savršena su prilika za sve sumnjive prodavaonice, jer kupci ponekad ni ne razmišljaju kad vide ponudu koja je nerealno bolja od svih ostalih.

 

 

Ne nasjedajte na lažne recenzije

Nastavno na lažne online prodavaonice, pripazite se i lažnih recenzija proizvoda. Ako vam se recenzije proizvoda učine predobrima ili ako ih je mnogo objavljeno u jako malom vremenskom razdoblju - oprez, jer to bi mogle biti recenzije izmišljene s ciljem da zavaraju kupce.

Izbjegavajte impulzivnu kupnju

Iako se s vremena na vrijeme definitivno treba počastiti nečime što si želite kupiti ili možda naletite na odjevni predmet koji vas je potpuno očarao, u pravilu pokušajte izbjegavati impulzivne kupnje jer je to način na koji će novac iz vašeg budžeta najlakše nestati. Ako se i nađete u toj situaciji, a niste sigurni da li vam se određeni predmet zbilja sviđa ili vas je samo privukla ludo niska cijena, pričekajte nekoliko sati ili obiđite druge prodavaonicama prije nego se vratite. Ako ne možete prestati razmišljati o tom predmetu, ipak ste bili u pravu i vrijeme je da si priuštite nešto za sebe.

 

 

Istražite kupone i kodove za dodatne popuste

Ne biste to očekivali, ali mnogo prodavaonica nudi i kupone te kodove za popust koji možete iskoristiti na već postojećoj rasprodaju, stoga trk i krenite istraživati! Osim što na web stranicama od prodavaonica već možete naći kodove za popust, postoje i specijalizirane stranice koje se bave isključivo nalaženjem najboljih ponuda i kodova za popuste u online prodavaonicama. Što čekate?

Ako se dvoumite, usporedite redovne cijene s cijenama na rasprodaji

Zimske rasprodaje idealna su prilika da kupite nešto što si želite ili što vam treba već dulje vrijeme. Takve investicije najbolje si možete opravdati usporedbom proizvoda na popustu s punom cijenom proizvoda. Zašto biste primjerice zimski kaput kupovali po punoj, visokoj cijeni kad ga u ovo doba godine možete dobiti čak 70% sniženog i iduću zimu dočekati spremni?

Ako ste se i vi cijelu zimu uzbuđeno čekali sezonske popuste, imat ćete idealnu priliku povoljno kupiti stvari koje vam trebaju ili koje će obradovati vas i vaše voljene. Kupujte ciljano i pametno te nemojte propustiti dobre prilike. Ferratum je tu za vas.

Prijave za naše online kredite traju svega nekoliko minuta, a ako su svi dokumenti u redu i kredit je odobren, isplata na vaš račun stiže u roku od jednog dana! Zahvaljujući Ferratumovoj revoluciji u digitalnom bankarstvu, cijeli proces prijave za brze kredite bez papirologije možete u potpunosti riješiti online.

Takva realizacija brzih gotovinskih kredita najbrži je način da ostvarite svoje želje.

Kako biste provjerili detalje o visinama pozajmica i rokovima otplate, obavezno provjerite naš kreditni kalkulator uz koji možete lako saznati izračun rate kredita.

Moderno bankarstvo za moderan život. Ferratum – Nordijska jednostavnost za moderne financije.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: