Proslava godišnjice braka

01.09.2021#Općenito

Proslava godišnjice braka

Želite li proslaviti prvu godišnjicu braka ili je već prošlo nekoliko godina otkad ste razmijenili bračne zavjete, ovaj put razmislite o tome da godišnjicu obilježite onako kako to zaslužujete. Niste niti sanjali da će vas brak toliko usrećiti i sada jedino što želite je proslaviti datum kada ste se jedno drugome zavjetovali na doživotnu ljubav. No, vremena je sve manje, a vi nemate jasnu ideju kako biste točno proslavili godišnjicu braka.

Pred vama je nekoliko ideja, a vi odaberite onu koja vam se čini najbolja i vama najbliža. Kako god odlučili proslaviti, pobrinite se stvoriti magičan ugođaj koji će vas vratiti u vrijeme vašeg najromantičnijeg dana u životu. I naravno, ne zaboravite se darivati. To ne mora biti skupocjen poklon, dovoljan će biti i maleni znak pažnje.

Obnovite zavjete s vjenčanja

Odlučili ste biti romantični i pokazati svojoj obitelji i prijateljima koliko se volite. A kako ćete to najbolje učiniti? Kao nagradu za uspješan brak, predlažemo vam da obnovite zavjete. Proslavu obnove zavjeta možete organizirati i kod kuće, u društvu najbliže obitelji, a ako želite, možete prirediti i veliko slavlje. Kako god odlučili, uživajte u uspomenama na prvi dan vašeg života kao bračnog para.

Ako vas brinu financije, na pravom ste mjestu jer Ferratum banka ima rješenje za sve vaše brige i probleme. Ne dozvolite da nedostatak novca utječe na vaš život i sreću koju možete pružiti vašim najmilijima. U ovom slučaju rješenje je u nenamjenskim brzim zajmovima za male iznose. Zatražite brzi zajam odmah sada. Ispunite online obrazac i nakon par klikova mišem novac je samo vaš, a s njim možete raspolagati kako želite. Priredite slavlje za pamćenje i prepustite se romantici bez razmišljanja o novcu.

Pobjegnite na romantičan vikend

Uzmite vikend samo za sebe i pobjegnite od svih. Posvetite se jedno drugome i uživajte na nekom prekrasnom mjestu. Izbor mjesta prepustit ćemo vama, a odlična ideja je ono za koje vas vežu lijepi, zajednički provedeni trenuci. Rezervirajte smještaj u hotelu i počastite se romantičnom večerom. Želite li biti posve sami, neka izbor bude kuća u planinama. Uz kamin i dekicu, uživajte u najboljem društvu i pričajte dugo u noć. Sada je pravi trenutak da budete romantični i kažete na glas kako se osjećate u braku.

Prisjetite se uspomena

Zašto ne biste isplanirali izlazak na kojem ćete se prisjetiti svih vaših lijepih trenutaka, koji su rezultirali zajedničkim životom i brakom? Prisjetite se kada ste se prvi put poljubili i gdje ste prvi put izašli. Obnovite uspomene na prvi izlazak odlaskom u kino, na pizzu ili u šetnju. Posjetite mjesta na koja ste izlazili, slikajte se te ovjekovječite ove zajedničke romantične trenutke.

Romantično putovanje

Sigurno postoji mjesto na koje biste oboje željeli ići, ali nikada nemate dovoljno vremena niti novca? Sada je pravo vrijeme da zaboravite na sve i prepustite se planiranju romantičnog putovanja. Bilo da se radi o putovanju na egzotična mjesta ili u neki od europskih ili američkih gradova, putovanje ćete morati pomno isplanirati i uzeti godišnji odmor.

Ne razmišljajte dugo, krenite odmah, jer samo jednom se živi. Brine vas novac? Jeste li razmišljali o kreditu? Uz Ferratum banku, krediti više nisu kompliciran i dugotrajan proces. Uz brzinske kredite ili pozajmice ne morate brinuti! Odaberite iznos koji vam je potreban, zatražite ga online bez papirologije i puno muke te slijedite svoje snove u dvoje. Kažu da su putovanja jedino što novcem možemo kupiti, a da nas čini bogatijima. 

Osigurajte vrijeme za vas dvoje

Iako se volite, među vama sigurno postoje male različitosti - neke stvari što vi volite raditi, a druga strana ne voli i obrnuto. Godišnjica braka je idealan trenutak da spojite te aktivnosti u jedan izlazak. Dakle, ako jedna strana voli odlazak u kazalište, a druga nogometnu utakmicu, zašto taj dan ne biste radili i jedno i drugo? Uvažite želje jedno drugome i lijepo se provedite. A za kraj jedne lijepe večeri, počastite se romantičnom večerom i pregledajte fotografije i snimke vašeg vjenčanja.

Bilo da se radi o nekom većem putovanju, proslavi ili tek mirnoj večeri u dvoje, vjerujemo da ćete provesti trenutke koje ćete pamtiti cijeli život. Ovo su trenuci koji nas ispunjavaju i čine nas bogatijima, jer nema ljepših i vrednijih trenutaka od onih provedenih uz osobu koju volimo, kao i obitelj i prijatelje, koji čine naš život ispunjenim i sretnim.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: