Kako ovaj Black Friday ugrabiti najbolje shopping ponude

Black Friday groznica zahvatila je i hrvatske trgovce, što su odlične vijesti za sve one koje vole kupovati po posebno dobrim akcijama i sniženjima u studenom. Black Friday poznat je kao vrijeme najluđih popusta koji će, čini se, ove godine biti raskošniji neko ikad. Iako ove godine imamo mjere socijalne distance i kupovina u prodavaonicama bit će izazovnija nego ikad, velika većina trgovaca doskočila je tom problemu te nude iste proizvode u svojim web shopovima, u kojima će čak možda imati i bolje cijene.

Povijest Black Fridaya kao shopping dana seže još u 1975., kad se u The New York Timesu počeo pojavljivati kako najava za najbolji i najprometniji shopping dan u godini. Tradicionalno, Black Friday pada na četvrti petak u studenom, dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Ove godine Black Friday bit će službeno 27. studenog, no mnogi trgovci nude povoljnije cijene kroz cijeli ovaj mjesec.

Donosimo vam 6 načina kako da se najbolje pripremite za ovaj Black Friday i ugrabite najbolje ponude:

1. Istražite unaprijed proizvode koji vas zanimaju

Pokušajte izbjeći stihijski shopping. Ako postoje određene stvari koje vas zanimaju i koje biste željeli kupiti, istražite ih prije nego počnu sami popusti. Niske cijene mogle bi vas privući da kupite nešto što niste željeli ili planirali, zato je najbolja taktika istražiti proizvode te njihove karakteristike prije početka rasprodaja. Tako ćete ujedno istražiti i koji trgovci imaju najbolje ponude te ćete biti spremni kad konačno odbrojavanje do Black Fridaya krene.

2. Usporedite cijene

Postoje brojne stranice na webu na kojima možete unijeti ime proizvoda i koje će vam potom izlistati sve web trgovine koje ga imaju na zalihi te njihove cijene. Također, kad krenu sami popusti, razne prodavaonice imat će različite cijene. Spremite popis web prodavaonica koje imaju proizvode koji vas zanimaju te ih prije same kupovine posjetite kako biste se uvjerili da zbilja i kupujete po najboljem popustu.

 

3. Isplanirajte gdje ćete kupovati

Znajući kad će koja prodavaonica imati svoje najveće rasprodaje i uspoređujući cijene proizvoda koje želite kupiti, možete strateški pristupiti shoppingu kako bi ugrabili najbolje ponude u pravo vrijeme. Nek vam prioritet budu prodavaonice s najvećim popustima, gdje smatrate da bi se proizvodi po sniženim cijenama mogli najbrže prodati.

4. Pobijedite gužve online kupovinom

Pritom ne mislimo samo na to da ćete online kupovinom izbjeći gužve po shopping centrima te da je opcija kupovanja proizvoda online svakako i sigurnija opcija u doba pandemije. Mislimo također na to da možete izbjeći gužve počevši svoju kupovinu noć prije. Mnoge web prodavaonice svoje Black Friday ponude otvaraju u samu ponoć, kad većina ljudi ni ne razmišlja o shoppingu, stoga pomno isplanirajte što i gdje kupiti te obavite svoju kupovinu na vrijeme.

 

5. Pretplatite se na newslettere

Ako već niste, pretplatite se na newslettere svojih omiljenih prodavaonica. Na taj način bit ćete obaviješteni o njihovim najboljim ponudama te o točnom datumu kad će popusti na određene proizvode krenuti. Također, moguće je da će te iste prodavaonice pretplatnicima svog newslettera omogućiti raniji ulazak na stranicu s popustima ili će im u svojim newsletterima poslati dodatan kod za popust.

6. Napravite popis za božićnu kupovinu

Možda još niste razmišljali o ovom, ali Black Friday rasprodaje idealna su prilika da obavite božićni shopping i kupite darove svojim najmilijima, po posebno dobrim cijenama. Unesite sjaj Božića u vaš dom ranije, izbjegnite gužve u prosincu i pripremite se za blagdanski shopping po odličnim cijenama.

Black Friday je idealna prilika za napokon kupiti nešto što možda planirate već neko vrijeme, ali ste naprosto čekali dobru priliku i povoljnije cijene. Bez obzira na primamljive cijene, kupujte ciljano i pametno. A ako ne želite propustiti dobru priliku i trebate malo “podebljati" budžet, uz našu ponudu mikrokredita to možete učiniti brzo, jednostavno i sigurno.

Prijave za naše online kredite traju svega nekoliko minuta, a ako su svi dokumenti u redu i kredit je odobren, isplata na vaš račun stiže u roku od jednog dana! Zahvaljujući Ferratumovoj revoluciji u digitalnom bankarstvu, cijeli proces prijave za brze kredite bez papirologije možete u potpunosti riješiti online.

Takva realizacija brzih gotovinskih kredita najbrži je način da ostvarite svoje želje. Kako biste provjerili detalje o visinama pozajmica i rokovima otplate, obavezno provjerite naš kreditni kalkulator uz koji možete lako saznati izračun rate kredita.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: