Doček Nove Godine: Last minute putovanja za dvoje

01.09.2021#Općenito

Doček Nove Godine idealan je povod za kratko putovanje kojeg ćete se sjećati cijele godine. Par dana bijega od svakodnevice ponekad je baš ono što nam treba da nakupimo energiju, a pogotovo kada ono sadrži i najluđu zabavu u godini. Još kada je provedete s omiljenom osobom, zadovoljstvo je garantirano. Kako bismo vam olakšali odabir u moru lokacija koje bi vrijedilo posjetiti, donosimo vam podsjetnik što se sve nudi u last minute ponudama za doček Nove Godine.

Doček u okolici

Ako se samo želite maknuti iz svog grada i dočekati Novu Godinu negdje na miru, a pri tome se ne želite otisnuti na dug put, destinacije u Hrvatskoj ili susjednoj Sloveniji za vas su idealan izbor. Putovati možete i automobilom te stići na odredište u nekoliko sati, što ne iziskuje puno energije, stoga svu energiju možete usmjeriti na dobru zabavu.

Idealne destinacije u Hrvatskoj su, kao i ljeti, one uz more. Ipak, doček Nove Godine platit ćete znatno manje nego ljetovanje. Uz to, lijepo je vidjeti hrvatsku obalu i kada nije prepuna turista. Zima u Dalmaciji i Istri ima svoje čari. Po cijenama do 1000 kuna možete dočekati Novu u hotelima u Crikvenici i Malom Lošinju, a nešto više od 2000 kn koštat će vas hoteli u Istri, odnosno u Opatiji, na Rabu i Lovranu.

Ako želite dašak kontinenta, Novu Godinu možete proslaviti i u Bednjama, pored dvorca Trakošćan i to za oko 1500 kn. Uz doček, dodatnu zabavu možete iskusiti u toplicama, primjerice u Termama Čatež i to za manje od 1000 kn.

Nova godina u Europi

Za one koje žele malo više uzbuđenja i nešto dalje destinacije, idealan izbor je doček Nove Godine u poznatim Europskim gradovima. Ako se želite maknuti od poznatih destinacija kao što su Beč, Budimpešta ili Prag, idealne su za vas one malo više egzotične. Istanbul je jedan od sve popularnijih gradova za hrvatske turiste. Ne samo da je idealan spoj istočnjačke i zapadne kulture, nego je za naše prilike i relativno jeftin grad. Novu Godinu tamo možete dočekati za 2500 kn.

Neistraženi dragulj mnogima je i Malta. Prekrasan otok očarat će vas svojom mediteranskom arhitekturom, kulturom i gastronomijom, a dočekati Novu možete u paket aranžmanu od 4000 kn. Kanarski otoci još su jedna odlična destinacija. Topla klima i pješčane plaže dočekat će vas i u zimskim mjesecima, a za Doček tamo možete putovati za manje od 8 000 kn.

Ako vam se ove cijene dočeka Nove Godine čine velike i sumnjate da možete skupiti dovoljno novaca do kraja godine za takvo putovanje, obratite se nama. Još uvijek traje jedinstvena ponuda BESPLATNIH kredita sa 0 kn bankovnih naknada za iznose od 300 do 3000 kuna i uz rok otplate do 30 dana, a ostvariti je mogu svi novi korisnici banke.

Najluđa noć na jednoj od svjetskih pozornica

Veliki doček Nove Godine možete proslaviti i na nekoj egzotičnoj destinaciji ili u svjetskom velegradu. Avanturistima i onima željnim dalekih destinacija, idealna su putovanja na Daleki Istok. Tako nećete samo dočekati Novu Godinu u velikom stilu, nego si usput priuštiti i nezaboravno iskustvo daleke zemlje, nove kulture i bezbroj nesvakidašnjih događaja. Za manje od 15.000 kn možete provesti više od tjedan dana na Šri Lanki ili Tajlandu. Nešto jeftinije je putovanje na Bliski Istok, pa tako dragulje ranih civilizacija, kao što su Jordan i Doha možete doživjeti za 7.500 kn, baš kao i luksuzni Dubai.

Pozajmicama Ferratum banke ništa od toga neće biti nemoguće ostvariti. Sve što trebate je u nekoliko klikova ispuniti online pristupnicu i vrlo brzo novac će vam biti na računu.

Nova Godina idealno je vrijeme za bijeg na neko novo, egzotično ili jednostavno lijepo mjesto, stoga i vi iskoristite ove prilike i sebi i svojoj drugoj polovici učinite najluđu noć u godini nezaboravnom! Ako se po prvom danu prepoznaje ostatak godine, potrudite se da bude nezaboravan!

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: