Činjenice i mitovi o kratkoročnim kreditima

Činjenice i mitovi o kratkoročnim kreditima

Posudba novca online je opcija koju danas koristi sve više Hrvata. Međutim, negativna iskustva s određenim davateljima ovakvih ili sličnih usluga, baca lošu sliku na sve one koji se drže zakona i propisa, te čije su usluge u potpunosti legalne i mogu biti korisne za mnoge građane. U nastavku vam donosimo činjenice i mitove o kratkoročnim kreditima online.

Svi online krediti su lažni

Ovaj mit rezultat je neprovjerenog poslovanja. Korisnici često traže pomoć pojedinaca koje pritom nisu provjerili. Zbog neiskustva i ne znanja upuštaju se u financijske rizike koji kasnije mogu prerasti u ozbiljan problem. Hrvatsko društvo, nažalost ima previše iskustva s takvim načinom kreditiranja čime se ruši ugled svima onima koji nude brze kredite online, što naravno nije istina. Strogi zakoni i financijska pravila gotovo da su izbacila sa tržišta sve one koji misle poslovati na nelegalan načini nude vam brzi zajam.

Kratkoročni krediti su nepovoljni

Taj opći stav opet proizlazi iz iskustva ljudi koji su poslovali sa sumnjivim tvrtkama i pojedincima. Danas postoji preko nekoliko davatelja usluga brzih kredita. Iako ih je tržište preplavilo, vi ste ti koji odlučujete s kime ćete poslovati. Transparentan uvid u sve troškove koje možete vidjeti u naprijed omogućuje vam da odaberete tvrtku i partnera prema svojim mogućnostima. Uvijek je bilo i biti će ponuda koje su vam više ili manje prihvatljivije. Ferratum Bank je jedna od pouzdanih partnera gdje se troškovi ne skrivaju, a uvjeti su toliko minimalni da vam je dovoljna samo osnovna dokumentacija. S kreditima do 6000 kuna i rokom otplate od 15 do 150 dana, odnosno 5 mjeseci možete zatražiti kredit u nekoliko minuta, a isplata je moguća već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Tražite li nekoga drugoga od koga ćete posuditi novac, bitno je biti na oprezu, te provjeriti koliko će vas to na kraju koštati. Pročitajte sve ugovore i uvijete poslovanja želite li biti sigurni da nećete biti prevareni.

U banci su bolji uvjeti

Banka će svojim klijentima u većini slučajeva vrlo radi pozajmiti novac no to obično traje nekoliko dana i rezultira dodatnim troškovima kao što su javni bilježnik, obrade kredita i slično. U nekim slučajevima banka će vas radi banalnih razloga odbiti i novac će vam biti onemogućen. Radite li na određeno, imate li niska primanja, lošu kreditnu povijest, već aktivan kredit, preveliki minus … sve su to razlozi zašto vam se kredit u banci ne mora odobriti. Ako vam novac treba istog dana, onda banka sigurno nije najbolja opcija za vas. Kratkoročni krediti su za banku najnepovoljnija opcija pri kojoj ćete vrlo često biti primoreni na uzimanje kredita s visokim stopama kamate.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: