5 stvari koje će Vaše vikend aktivnosti učiniti još zabavnijima!

06.09.2021#Općenito

Vjerovali ili ne, već je prošla sredina svibnja. Kažu kako vrijeme leti kad se zabavljate pa zašto onda ne biste svoje vikende učinili još zabavnijima? Postoji pregršt aktivnosti kojima se možete baviti vikendima i slobodnim popodnevima, a nije li još slađe kad obnovite svoju sportsku opremu? Nekako onda motivacija za vježbanjem i aktivnostima bude još veća, pogotovo kad unaprijedimo opremu od osnovnih stvari u nešto profesionalnije. U nastavku vam donosimo nekoliko prijedloga kako svoje vikend aktivnosti možete učiniti još zabavnijima, pametno ulažući u novu opremu!

Bicikl

Još od malih nogu, bicikl je djeci i odraslima jedan od najomiljenijih dijelova sportske opreme. Bicikala ima raznih, tako da ih veoma lako možete prilagoditi svojim aktivnostima. Brdski, cestovni, gradski, hibridni, trekking, touring pa čak i električni samo su neke od opcija. Bicikli ne moraju služiti samo za vikend aktivnosti, ujedno su genijalno prijevozno sredstvo koje možete koristiti umjesto automobila ili javnog prijevoza u gradu. Nećete imati troškove goriva, a ujedno ćete raditi i nešto dobro za svoje zdravlje.

Role

Niste fan trčanja, a osim bicikla željeli biste ubaciti još neku aktivnost? Predlažemo rolanje! Poput klizanja, samo je dostupno cijele godine. Rolanje je odličan način da ubacite dodatnu tjelesnu aktivnost. Ipak, rolanje postaje pravi gušt tek s kvalitetnim rolama koje ne žuljaju i s kojima se s lakoćom možete kretati po prikladnom terenu. Dobre role mogu biti dugogodišnja investicija koja će trajati i veseliti vas svaki sunčani vikend!

Stand up paddle

Suprotno onome što biste prvo mogli pomisliti, stand up paddle nije rezerviran samo za morske avanture. Stand up paddleom možete se baviti i na jezerima, a samu dasku relativno je jednostavno transportirati jer se ona - napuhuje! Osim što može poslužiti kao odlična vikend razbibriga, stand up paddle ima brojne prednosti. Fenomenalan je oblik tjelovježbe za cijelo tijelo, smanjuje razinu stresa, a sam stand up paddling može biti i svojevrsni oblik meditacije, u zelenoj prirodi, uz zvuk cvrkuta ptica i valova.

 

Akcijska kamera

Kako bolje zabilježiti svoje vikend aktivnosti i avanture nego akcijskom kamerom? Pametnim telefonima možemo svašta ovih dana, ali ništa ne može zamijeniti kvalitetu snimki najnovijih akcijskih kamera s ugrađenom stabilizacijom i visokom kvalitetom slike. Uz sve to, akcijske kamere predviđene su da se mogu montirati na razne sprave, naprave, kacigu ili neki dio tijela. Dobrim snimkama možete napraviti arhivu svih ludih vikend avantura ili snimke podijeliti sa svojim prijateljima!

 

Dron

Iako s akcijskom kamerom možete uhvatiti lude snimke, dron vam pruža nešto drugačiju perspektivu na vaše aktivnosti. Akcijska kamera snimit će sve iz vaše perspektive, ali zamislite da planinarite po prekrasnom krajoliku ili koristite stand up paddle u predivnoj uvali? S dronom ćete moći uloviti sve ljepote kraja u kojem se nalazite. Srećom, dronovi su postali sve pristupačniji sa svojom cijenom, posebice oni manji kojima je lakše upravljati, koji su ideali za početnike! Neka vaša vikend avantura počne!

Željni ste vikend aktivnosti, no baš vam nedostaje neki od ključnih dijelova opreme i željeli biste uložiti u kvalitetne stvari koje će trajati? Mi smatramo kako se bitno odmoriti i vikende iskoristiti na najbolji mogući način i zato su Ferratum online krediti brzo i jednostavno rješenje kad vam je potrebna gotovina u kratkom roku. A budući da kontinuirano unaprjeđujemo svoje poslovanje i osluškujemo potrebe svojih korisnika, od sad imamo u ponudi i Plus kredit do 30.000 kuna uz produženi rok otplate do 18 mjeseci.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: