5 načina na koji Vam mikrokredit može učiniti život lakšim ove jeseni

Jesen je stigla, što znači da je vrijeme da obučemo toplije jakne i koristimo kišobrane kada je to potrebno. Višebojno lišće pada s drveća, vrući kakao i topli kamini čine jesen jednim od najugodnijih doba godine.

Sada kada je ljeto iza nas, jesen podrazumijeva vraćanje na pravi put. Uostalom, tijekom ljeta je uobičajeno da svi trošimo malo više nego što imamo, što može značiti da ponekad može biti teško spojiti kraj s krajem.

Svi smo čuli izraz „nijedno zlo ne dolazi samo“, zar ne? Radi se o nedaćama koje nas snađu! Često kada planiramo jedan trošak, istodobno nas snađu još dva ili tri troška.

Srećom, postoje mnoge mogućnosti koje možete istražiti kako biste ponovno vladali situacijom.

Za mnoge ljude, kratkoročni mikrokredit je savršeno, brzo i jednostavno rješenje koje Vam pomaže da opet stanete na noge.

Evo pet načina na koji Vam mikrokredit može olakšati život ove jeseni.

1. Kada imate nešto za proslaviti

Planirali ste svoj veliki dan mjesecima. Nakon slanja pozivnica za vjenčanje, iznajmljivanja dvorane, plaćanja usluge posluživanja hrane i pića i kupovine vjenčanice, još Vam preostaje angažiranje DJ-a i fotografa. Mikrokredit može osigurati da te uspomene koje traju cijeli život budu pozitivne.

2. U slučaju nužde

Tijekom proteklih nekoliko tjedana osjećate bol u zubu kada pijete hladna pića. Nažalost, tijekom vikenda bol je dosegla tu jačinu da je više ne možete ignorirati. Kada je riječ o hitnom odlasku kod zubara, novac ne bi trebao biti drugi izvor boli.

3. Troškovi vezani uz povratak u školu

Jesen podrazumijeva povratak u školu. Bez obzira na to radi li se o kupnji udžbenika ili novog bicikla kako bi Vaše dijete moglo ići u školu, sve je to dodtni trošak. Upravo ste dobili podsjetnik da su sljedećeg tjedna planirana dva aktivna izleta za učenike, ali ćete dobiti plaću tek tjedan dana nakon toga. Mikrokredit je savršeno privremeno sredstvo za neočekivane troškove.

4. Kada vam je potrebna mala svota novca

Čestitamo na pronalasku novog stana! Nakon kupnje nekih novih sitnica za Vaš novi stan i izrade budžeta za prvi mjesečni najam, dobili ste poruku e-pošte od upravitelja zgrade u kojoj Vas podsjeća da sada dospijeva i plaćanje pologa. Uz mikrokredit, imate ključeve kraljevstva.

5. Kada trebate pokrenuti stvari

Bilo da se Vaš automobil upravo pokvario ili su planirani željeznički radovi na Vašoj liniji vlaka, svatko treba pouzdano prijevozno sredstvo da bi došao od točke A do točke B. Mikrokredit je izvrsno rješenje kako biste se vratili u igru, bilo da kupite bicikl ili da pokrijete prvu ratu najma ili kupite rabljeni automobil.

Bez obzira na Vaše kratkoročne potrebe, Ferratum kreditiranje Vam može pomoći. Naši mikrokrediti koji se realiziraju isti dan najbrži su i najlakše dostupan način osiguranja sredstava kada nešto trebate brzo ostvariti. 

Jednostavno ispunite zahtjev putem naše jednostavne mobilne aplikacije ili internetske stranice. Zahtjevi su neobvezujući i potpuno besplatni i o njima se odlučuje u roku od nekoliko minuta. Bez papirologije, bez gnjavaže. Ako Vam kredit bude odobren, dobit ćete novac u roku od jednog dana.

Mi u Ferratum kreditiranju smo tu kako bismo Vam pomogli da premostite bilo koju nedaću ove jeseni.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: