Što raditi tijekom siječnja? Evo par izazova

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

 

Blagdani su završili, Advent je gotov. Pospremili smo lampice, borove smo odbacili na ulicu. Novogodišnje smo odluke donijeli i zaboravili. Prvi sljedeći neradni dan nam je tek za Uskršnji ponedjeljak, a i to je tek u travnju.

Siječanj je vrijeme kad se najčešće bavimo provjeravanjem stanja na računu, googlanjem detox recepata, a ove godine i čuđenjem zbog neprirodno visokih temperatura za ovo doba godine.

Pa, ako još niste potrošili godišnji odmor i niste bili na skijanju, a uspjeli ste izbjeći (ili ste preboljeli) dosadne viruse i viroze – vrijeme je za izazov!

Avantura bez interneta

Ako nemate fotografije s godišnjeg odmora na društvenim mrežama, kao da niste nit bili igdje! A zamislite da ste bili na prekrasnim snježnim plitvicama (ili nekom drugom našem divnom mjestu) bez mobitela i niste objavili niti jednu fotografiju na društvene mreže. Bi li vam to bila veća avantura nego da ste bili na bungee jumping?

Nemojte nas krivo shvatiti, ne zagovaramo život bez interneta, ali toliko smo zatrpani notifikacijama da ponekad ne stignemo samo uživati. Držati se za ruke s partnerom i u tišini uživati u pogledu na predivnu prirodu. Bez fotografija, bez lajkova, bez poruka. Jedan cijeli dan.

Ako još niste iskoristili godišnji odmor, sad je savršeno vrijeme da pronađete neko predivno mjesto u snijegu i poradite na zbližavanju s partnerom. Uzmite sa sobom društvene igre, knjigu i tenisice za duge šetnje. I uživajte.

Vikend u nepoznatom smjeru

Ako ste potrošili većinu godišnjeg odmora, uzmite si jedan dan (ponedjeljak ili petak) i produžite vikend odmor. A ovaj put napravite neplanirani korak i krenite u nepoznato. Partner, prijatelji ili sami – uzmite stvari u jedan mali ruksak i vozite u jednom smjeru, dok ne potrošite gorivo.

Ako vam je ovo bilo ekstremnije nego ste naviknuli, pokušajte na malo pitomiji način. Neka partner, prijatelj ili netko tko će ići s vama, u sebi izgovara abecedu, a vi recite stop. Slovo koje vam je ispalo je početno slovo mjesta u koje idete u nekoj od susjednih zemalja. Imate sat vremena da si isplanirate smještaj preko nekih od online servisa i još sat da se spakirate i krenete.

Očekujte nezaboravnu avanturu i divne uspomene koje ćete prepričavati sljedećih nekoliko mjeseci. Možda i motivirati druge na ovu avanturu. A sigurni smo da ćete je i sami htjeti ponoviti.

Nemate novaca na računu, a hitno je!

Ovaj nam je izazov i previše poznat. Događa se uvijek kad smo najmanje spremni i gotovo nikad se ne najavi. No, postoji rješenje i za takve situacije. I to relativno bezbolno.

Ferratum Bank Mikro krediti brze su i jednostavne online pozajmice s rokom otplate do 30 dana, a trenutačno uz 30% popusta na bankovnu naknadu! Odobrenje pozajmice odbijete već u roku od 15 minuta od prijave, za potrebno vam je samo imati pristup internetu (putem mobitela ili PC-a) i osobna iskaznica. I to je sve. Provjerite!

Želim Ferratum gotovinski kredit

 Ocijenite nas! Molimo Vas ocijenite ovaj razgovor kako bismo poboljšali našu uslugu +