5 odredišta za ljetovanje za mlade obitelji

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Između rada i pokušaja zaokupljanja djece ljetnim aktivnostima, jasno je vidljivo da pronalazak vremena za rezerviranje odmora za Vas i Vašu obitelj može biti luksuz.

Nemojte se bojati - još ima dovoljno vremena. Dakle, ako ste još uvijek u potrazi za sunčanim ljetnim bijegom i trebate neke ideje o tome gdje ići i što učiniti, nemojte dalje tražiti!

Navodimo pet odredišta za ljetovanje na koja se može otići u posljednji čas i koja su usmjerena na obitelj:

1.    Gjerrild Nordstrand, Djursland, Danska

Kada ljudi razmišljaju o odmoru na plaži u Europi, obično misle na Španjolsku, Portugal ili Italiju. Međutim, Gjerrild Nordstrand na poluotoku Djursland u Danskoj predivno je i mirno odredište za bijeg odraslih i djece koje je u blizini plaže.

S finim bijelim pijeskom i plitkom vodom, Gjerrild Nordstrand pogodan je za djecu i savršen za kupanje i sunčanje. Smjestite se u jedan od mnogobrojnih obiteljskih kampova, koji svi nude kombinaciju igrališta, trampolina, mini-golfa i grijanih bazena za odrasle i djecu.

2. Disneyland Pariz, Francuska

Europljani doživljavaju Disneyland Pariz - najposjećeniji tematski park u Europi od 1992. godine, i to iz vrlo dobrog razloga - kao „najsretnije mjesto na zemlji“.

Podijeljen na pet tematskih površina s ukupno 49 atrakcija, Disneyland Park je zabavan za sve uzraste. Tražite ponude poput ulaznica 2-za-1, kao i paketa za hotel i park.

3. Somerset, UK

Kada je riječ o opuštajućem bijegu i spokojnoj ljepoti, malo je tako predivnih mjesta poput Somerseta u jugozapadnoj Engleskoj. Sa svojim brežuljcima i zapanjujućim krajolikom, Somerset je oličenje ruralne engleske ljepote.

Odvedite obitelj u spektakularna seoska dvorišta Secret Valley (Tajna dolina). Dopustite djeci da maze životinje ili se igraju u centru za vanjske aktivnosti „Black Rock“ dok odrasli uživaju u degustaciji vina iz vlastitih vinograda Secret Valleya.

4. Zabavni park Liseberg, Gothenburg, Švedska

Najveći skandinavski zabavni park, Zabavni park Liseberg u Gothenburgu, Švedska, izvrsno je mjesto za osobe svih dobnih skupina koje traže uzbuđenje. Privlačeći gotovo tri milijuna posjetitelja godišnje, Liseberg nudi ponešto za svakoga, uz 42 vožnje i atrakcije.

To je dom svjetski poznatog drvenog vlakića Balder, dok ostale zanimljivosti uključuju najduži Dive Coaster u Europi - Valkyria i najbrži rollercoaster (vlak smrti) u Skandinaviji - HELIX. U međuvremenu, djeca će obožavati Barnens Paradis.

5. Lanzarote, Kanarski otoci, Španjolska

Pored svojih magičnih krajolika i prekrasnih plaža, biosferni rezervat UNESCO-a, odnosno Lanzarote, jedan od Kanarskih otoka na obali zapadne Afrike, također je odlično odredište za djecu.

Kada je riječ o jedinstvenim iskustvima, Lanzarote nudi dvije nevjerojatne prilike. Prošetajte površinom mjeseca u Nacionalnom parku Timanfaya i oduzet će Vam dah nadrealni vulkanski pejzaži. Ili istražite dubine Atlantskog oceana odlaskom na safari u podmornici, koja vozi posjetitelje 30m ispod razine oceana.

Ostale popularne aktivnosti uključuju vodene parkove Aqualava i Aquapark, te zoološki vrt Rancho Texas Lanzarote Park gdje posjetitelji mogu plivati s morskim lavovima ili gledati kako životinje izvode predstave.

Dakle, gdje ćete Vi i Vaša obitelj pobjeći tijekom ljetnih praznika?

Želim Ferratum gotovinski kredit