5 načina za proljetno čišćenje Vašeg života iznutra i izvana

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Ah, dolazi proljeće! Plavo nebo, dulji dani i toplije vrijeme na pomolu. Za mnoge od nas, proljeće također znači da je vrijeme za veliko proljetno čišćenje.

Osim proljetnog čišćenja Vašeg životnog prostora, dolazak proljeća je također idealno vrijeme za proljetno čišćenje samog sebe, psihički i fizički.

Evo pet načina na koje možete osvježiti svoj život iznutra i izvana ovog proljeća.

1. Izbacite staro, prihvatite novo

Najpopularniji oblik proljetnog čišćenja je generalno čišćenje naše kuće ili stana. Adaptirajte i uredite svoj dom ovog proljeća i osvježite njegovu unutrašnjost. Proljetno čišćenje podrazumijeva brisanje prašine i skidanje paučine, uređivanje i organiziranje, skupljanje stvari s poda i stavljanje istih u spremište.

Pored čišćenja prašine, proljeće je također idealno vrijeme da pregledate što radi, što ne radi i što treba zamijeniti. Možda se radi o mikrovalnoj pećnici koja je prestala raditi, zamjeni aparata za kuhanje, popravljanju prozora, ugradnji novih stropnih ventilatora ili zamjeni madraca. O čemu god se radilo, zamjena starog za novo može donijeti dašak osvježenja u Vašu kuću ili stan.

2. Stvorite zdrave navike

Jednako važno kao i obnova našeg životnog prostora jest obnova našeg uma.

Proljeće je izvrsno vrijeme za stvaranje pozitivnih novih navika. Ako se dobro hranite, spavate sedam sati svake noći i redovito vježbate osjećat ćete se dobro, psihički i fizički.

Možda nove zdrave navike podrazumijevaju da idete na posao pješke ili biciklom, učlanite se u teretanu, ili ponesete zdravi ručak na posao svaki dan, umjesto da jedete nezdravu hranu.

Kada je toplije vrijeme, osjećamo više motivacije da steknemo kondiciju i zdravije živimo. Iskoristite svoju novonastalu motivaciju.

3. Renovirajte i ponovno osmislite

Uz vedrije vrijeme, proljeće također pruža priliku da renovirate i ponovno osmislite Vaš životni prostor. Možda je riječ o novom sloju boje na zidovima ili bojanju zidova u živu, novu boju, kupnji umjetničkih radova, razmještanju namještaja kako bi se stvorilo više prostora ili ugradnji nove kuhinje.

Kako Vaš životni prostor može biti ugodniji, ispunjeniji pozitivnom energijom i privlačniji?

4. Uklonite toksine iz tijela

Ako tražite način da energičnije zakoračite u proljeće, nema boljeg načina od uklanjanja toksina iz tijela.

Pijenje svježih sokova i biljnih čajeva, konzumiranje više svježeg voća i povrća, uklanjanje bijelog šećera iz hrane, manje korištenje bijelog brašna i bijelog kruha u Vašoj prehrani, jedenje manje mesa i mliječnih proizvoda i konzumiranje probiotika poput jogurta pomoći će Vam da uklonite toksine iz tijela i da se osjećate kao novi.

5. Razbistrite misli

Međutim, možda sveukupno proljetno čišćenje predstavlja proljetno čišćenje uma.

Pokazalo se da redovita meditacija smanjuje stres, anksioznost, depresiju i umor, te povećava sreću.

Aplikacije kao što su Headspace i Calm moćni su alati koji Vam mogu pomoći u uvođenju redovite prakse u Vaš život s lakoćom.

Krenite u akciju

Bez obzira trebate li zamijeniti uređaje koji su prestali raditi, kupiti novi sokovnik da započnete s detoksikacijom, popraviti neispravne prozorske rolete ili renovirati svoj životni prostor, mi u tvrtki Ferratum Money možemo Vam pomoći. 

Naši krediti koji se realiziraju isti dan najbrži su i najlakše dostupan način osiguranja sredstava.  Ispunite zahtjev za jedan od naših online kredita putem naše jednostavne mobilne aplikacije ili internetske stranice. Nikakva papirologija nije potrebna.

Podnošenje zahtjeva je potpuno besplatno i zahtjevi su neobvezujući. O njima se odlučuje u roku od nekoliko minuta. Ako Vam kredit bude odobren, dobit ćete novac koji trebate u roku od jednog dana. 

Zakoračite u proljeće na pravi način, posjetite www.ferratum.com

Želim Ferratum gotovinski kredit

 Ocijenite nas! Molimo Vas ocijenite ovaj razgovor kako bismo poboljšali našu uslugu +