10 prednosti spa tretmana

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Jedan od najpopularnijih odgovora koje smo dobili od sudionika u našem popularnom Ferratum Fridays (#FerratumFridays) natjecanju na Facebooku, u kojem pitamo moguće pobjednike kako bi potrošili dobitak, jest da bi počastili prijatelja ili člana obitelji spa tretmanom.

Luksuz spa tretmana čini ga savršenim darom za prijatelja ili člana obitelji, ili kao poklon za posebnu prigodu. To je također jedan od najboljih darova koje možete pokloniti sebi.

Gdje mogu otići na spa tretman?

Gotovo svaki grad diljem svijeta nudi spa tretmane, od hotela s pet zvjezdica sa spa sadržajima do samostalnih dnevnih toplica.

Neke od najluksuznijih toplica i spa hotela u Europi nalaze se u Češkoj Republici, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Londonu.

Ovdje pogledajte popis najboljih wellness hotela u Europi.

Spa tretmani mogu se personalizirati u pogledu trajanja i vrste, ovisno o Vašem budžetu.

Upišite „spa tretmani“ i ime vašeg grada u Google kako biste pronašli popis lokacija u Vašoj blizini.

Koliko vrsta spa tretmana postoji?

Može se odabrati niz spa tretmana, ovisno o tome što same toplice nude. Tretmani se sastoje od blatnih kupki, kupanja u termalnim izvorima, aromaterapije, pilinga sa solima, tretmana lica, masaža vrućim kamenjem, obloga za tijelo, masaža, manikura i pedikura te sauna.

Koje su prednosti spa tretmana?

Svi se želimo osjećati dobro i svi zaslužujemo da se osjećamo najbolje. Naravno, naše tijelo i um najbolje funkcioniraju kada su sasvim odmorni i kada ne radimo pod stresom. Najbolje funkcioniramo kada smo dovoljno smireni kako bismo odluke donosili pomno, a ne reaktivno.

Od mnogih prednosti za um i tijelo, spa tretmani će:

  1. Umiriti Vaš um
  2. Pomoći Vam da isključite vanjski svijet, uključujući društvene medije
  3. Popraviti cirkulaciju krvi
  4. Pomoći ublažiti kronične bolove kao što je artritis
  5. Izbaciti toksine iz Vašeg tijela
  6. Pomoći Vam da se opustite
  7. Popraviti probleme sa spavanjem
  8. Pomoći u oslobađanju serotonina radi poboljšanja raspoloženja, smanjenja tjeskobe i poboljšati probavu
  9. Pomoći nahraniti i zagladiti Vašu kožu i pomoći kod obnavljanja stanica kože
  10. Pomladiti tijelo i um

Jer svatko zaslužuje da se osjeća odlično

Možda tražite savršeni poklon voljenoj osobi ili kolegi kako biste im dali do znanja da Vam je stalo, kako biste se zahvalili ili kako bi se oni jednostavno osjećali posebnima.

Ili je možda vrijeme i sami odete na tretman. Ponekad sami sebe moramo podsjetiti da smo vrijedi toga i da s vremena na vrijeme svi trebamo malo najnježnije brige.

Bez obzira radi li se o poklonu za samog sebe ili nekog drugog, ako je vrijeme ključno, a vi baš i nemate financijskih sredstava i nećete dobiti plaću sve do recimo sljedećeg tjedna, mi u tvrtki Ferratum Money možemo Vam pomoći. Naši mikrokrediti koji se odobravaju isti dan najbrži su i najpristupačniji način dobivanja novčanih sredstava kako biste mogli ostvariti ono što želite.

Možete ispuniti online prijavu brzo i jednostavno. Bez papirologije, bez čekanja u redu. Jednostavno odaberite koji kredit je najbolji za Vas i odluka će biti donesena u svega nekoliko minuta. Ako Vam se kredit odobri, dobit ćete novčana sredstva na račun u roku od jednog dana.

Naposljetku, ne može se staviti cijena na dobrobit.

Želim Ferratum bank kredit